Hčerka

Clint Eastwood sploh ni vedel, da jo ima. Njen zgodba je kot iz filma

J.P.
13. 12. 2018, 12.04
Posodobljeno: 13. 12. 2018, 12.31
Deli članek:

Igralec in režiser sploh ni vedel, da se je rodila. Najbrž tudi nikoli ne bi vedel, če ga ne bi poiskala.

Profimedia
Clint Eastwood in njegova hčerka Laurie Murray

Zgodba najstarejše hčerke Clinta Eastwooda (88) se bere kot filmski scenarij.

V reji

Laurie Murray (64) je mama dveh otrok iz mesta Lakewood. Da obstaja, je prvi razkril Eastwoodov biograf Patrick McGillian. Njena mama je namreč imela afero z njim, ko je bila zaročen s svojo prvo ženo Maggie Johnson (87). Ženska, ki še ni bila identificirana, je zanosila, ko o Eastwoodu ni bilo več ne duha ne sluha. Deklica je šla v rejo, posvojil jo je par iz Seattla. Eastwood ni vedel, da je njegova ljubica zanosila.

Ni znano, kako je Laurie stopila v stik z očetom, a je odziv pred 15 leti bil pozitiven. Ne pa tudi z mamine strani. Na tem mestu velja omeniti, da je Laurie precej premožna in da, kot poročajo tuji mediji, Eastwooda ni iskala zaradi denarja. Poročena je z Lowellom Thomasom Murrayjem III (65), čigar družina dobro služi v lesni industriji. Poleg velike posesti v Lakewoodu imata zakonca Murray v lasti še domovanje z zasebnim igriščem za golf v Kaliforniji.

Z očetom, odkar ga je našla, skupaj redno preživljata čas, bodisi na počitnicah bodisi na igriščih za golf. Z njim je bila že na podelitvi oskarjev leta 2004, a je to ostalo spregledano. Kar pa ni mogoče reči za ponedeljkovo premiero filma The Mule, kjer je očeta prvič podprlo vseh osem otrok.