Zgodba najstarejše hčerke Clinta Eastwooda (88) se bere kot filmski scenarij.

V reji

Laurie Murray (64) je mama dveh otrok iz mesta Lakewood. Da obstaja, je prvi razkril Eastwoodov biograf Patrick McGillian. Njena mama je namreč imela afero z njim, ko je bila zaročen s svojo prvo ženo Maggie Johnson (87). Ženska, ki še ni bila identificirana, je zanosila, ko o Eastwoodu ni bilo več ne duha ne sluha. Deklica je šla v rejo, posvojil jo je par iz Seattla. Eastwood ni vedel, da je njegova ljubica zanosila.

Ni znano, kako je Laurie stopila v stik z očetom, a je odziv pred 15 leti bil pozitiven. Ne pa tudi z mamine strani. Na tem mestu velja omeniti, da je Laurie precej premožna in da, kot poročajo tuji mediji, Eastwooda ni iskala zaradi denarja. Poročena je z Lowellom Thomasom Murrayjem III (65), čigar družina dobro služi v lesni industriji. Poleg velike posesti v Lakewoodu imata zakonca Murray v lasti še domovanje z zasebnim igriščem za golf v Kaliforniji.

Z očetom, odkar ga je našla, skupaj redno preživljata čas, bodisi na počitnicah bodisi na igriščih za golf. Z njim je bila že na podelitvi oskarjev leta 2004, a je to ostalo spregledano. Kar pa ni mogoče reči za ponedeljkovo premiero filma The Mule, kjer je očeta prvič podprlo vseh osem otrok.