V javnosti

Razgaljena Meghan čudovita - a spet kritizirana

Sonči Nered Čebašek
12. 12. 2018, 15.30
Deli članek:

Končno se je vojvodinja Sussekška spet pokazala v javnosti.

profimedia
Meghan Markle

Deset dni vojvodinje Sussekške ni bilo na spregled. Strah, da je prišlo do zapletov pri nosečnosti, se je na srečo izkazal za neutemeljen, saj je na podelitvi modnih nagrad bleščeča zasenčila vse druge dame. 

Izredno elegantna v črni svileni obleki z eno naramnico in močno zaobljenim trebuščkom je bodoča mamica vse navdušila. Kako uživa v svoji vlogi podeljevalke, je bilo ob njenem nasmehu očitno. Kako tudi ne bi bila zadovoljna v svoji vlogi, saj je priznanje podelila oblikovalki Clare Waight Keller iz modne hiše Givenchy, ki je Meghanina najljubša. Pri njih je naročila tudi najpomembnejšo obleko v svojem življenju – poročno seveda.

Drugače ne gre

Kljub popolnemu ekstravagantnemu videzu, ki ga je dopolnila še z zlatimi čevlji, minimalnim nakitom in lasmi, spetimi v figo, pa so se, kot je že v navadi v zvezi z Meghan, oglasili nekateri, ki so ugotovili, kaj vse je trenutno največja britanska modna ikona naredila narobe. Največji očitek lepotici so njene gole rame. Po mnenju bolj »zadrgnjenih« Britancev je razgaljenost za aristokratinjo in še nosečnico hkrati povsem neprimerna. Meghan so celo oponesli, da njena svakinja Kate Middleton tako močno ni bila še nikoli razgaljena in da – ker je uglajena dama – tudi nikoli ne bo. Nekatere so na Meghan zmotili še črni nohti, ki pa so navsezadnje res nekaj nenavadnega za damo z dvora, saj po tamkajšnjih pravilih dame ne smejo uporabljati niti rdečega laka, temveč le odtenke kožne barve.

profimedia
Princesa Mary pred leti.

No, s tem graje vojvodinje Susseške še ni konec. Po mnenju nekaterih ji je zmanjkalo lastne modne domišljije in s stilom le oponaša dansko princeso Mary, ki je podobno obleko nosila pred nekaj leti.
Ne, res ni lahko biti Meghan Markle.