The Biggest Loser Slovenija

FOTO: Osupljiva sprememba resničnostnega zvezdnika

Vesna Meško
12. 12. 2018, 20.40
Deli članek:

Simpatični finalist druge sezone šova The Biggest Loser Slovenija Blaž Hudelja, je znova poskrbel za vizualno spremembo, ki je ni mogoče spregledati.

Planet Tv
Blaž ob prijavi v šov ...

Prijatelji in oboževalci se strinjajo, da mu zelo pristaja.

Postavni mladenič si je namreč poleg dodelane postave omislil še spremembo barve las. Postal je blondinec, z novo podobo pa je požel nemalo komplimentov.

»Spremembo barve las sem si obljubljal že takoj po šovu, toda nekako nisem našel dovolj poguma za izvedbo. (smeh) Mislim, da je bil zdaj pravi čas, da vizualno nekaj spremenim na sebi, pa ne vem, zakaj, verjetno zato, ker prihaja čas praznikov, Božička …« je povedal novopečeni svetlolasec. Modno pričesko mu je uredil prijatelj frizer in tekmovalec četrte sezone kuharskega šova MasterChef Slovenija Gašper Kramar, s katerim skupaj občasno trenirata.

SportClub/Anže Krže
… resničnostni zvezdnik zdaj z novo barvo las.

Blaž se še vedno redno poti v fitnesu. Marljivega stopanja po poti zdravega življenjskega sloga namreč ni opustil. Pravzaprav klesanju postave namenja še več časa kot prej, kar se pozna že na prvi pogled. »V zadnjem obdobju se nekoliko bolj posvečam delu in fitnesu, v prihajajočem letu sem si namreč zadal tudi nekaj novih ciljev, ki jih želim uresničiti. Podpore in motivacije mi ob tem ne manjka, saj mi pri treningih pomaga in svetuje Gašper Grom,« nam je še zaupal Hudelja.