Prijatelji in oboževalci se strinjajo, da mu zelo pristaja.

Postavni mladenič si je namreč poleg dodelane postave omislil še spremembo barve las. Postal je blondinec, z novo podobo pa je požel nemalo komplimentov.

»Spremembo barve las sem si obljubljal že takoj po šovu, toda nekako nisem našel dovolj poguma za izvedbo. (smeh) Mislim, da je bil zdaj pravi čas, da vizualno nekaj spremenim na sebi, pa ne vem, zakaj, verjetno zato, ker prihaja čas praznikov, Božička …« je povedal novopečeni svetlolasec. Modno pričesko mu je uredil prijatelj frizer in tekmovalec četrte sezone kuharskega šova MasterChef Slovenija Gašper Kramar, s katerim skupaj občasno trenirata.

blaž hudelja
SportClub/Anže Krže
Zgodba o uspehu druge sezone je zagotovo tudi Blaž, ki je po šovu postal pravi športnik.

Blaž se še vedno redno poti v fitnesu. Marljivega stopanja po poti zdravega življenjskega sloga namreč ni opustil. Pravzaprav klesanju postave namenja še več časa kot prej, kar se pozna že na prvi pogled. »V zadnjem obdobju se nekoliko bolj posvečam delu in fitnesu, v prihajajočem letu sem si namreč zadal tudi nekaj novih ciljev, ki jih želim uresničiti. Podpore in motivacije mi ob tem ne manjka, saj mi pri treningih pomaga in svetuje Gašper Grom,« nam je še zaupal Hudelja.