Pred finalom

FOTO: Kmetijomanija: štiri finaliste pričakala evforična množica

N.S.
12. 12. 2018, 20.15
Deli članek:

Nasmejani finalisti šova Kmetija, Aneta, Denis, Franko in Nik, ter voditeljica Natalija Bratkovič so z veseljem stopili pred množico, delili avtograme in delali selfije.

Miro Majcen
Množica je podivjala od veselja, ko je na oder stopila njihova favoritinja Aneta.

Finalisti letošnje Kmetije, Aneta, Denis, Franko in Nik, so se v znanem celjskem trgovskem centru srečali s svojimi oboževalci. Na prvi dogodek v sklopu tridnevnega dogajanja je prišla nepopisna množica oboževalcev, ki so se na vsak način hoteli srečati s priljubljenimi akterji resničnostnega šova.

Miro Majcen
Zvezde dogodka: Denis, Nik, Franko, Natalija in Aneta.

Evforija je dosegla vrelišče, ko so pred njih stopili Aneta, Denis, Franko, Nik in voditeljica Natalija, ki so z veseljem delili avtograme in delali selfije. Vsi skupaj pa so v en glas zatrjevali: »Mislili smo si, da nas bo prišlo pogledat veliko ljudi, a to je presenetilo vse.«

Miro Majcen
Lepi Franko je obnorel vse!

Franko je sramežljivo razlagal, da je, ko je bil mlajši, vedno pogledoval v tujino zvezdnike, ko je bila okoli njih evforija, in si ni nikoli mislil, da bo kdaj tudi okoli njega. Aneta je bila presenečena, koliko žensk jo podpira. Denis pa je ostal tudi na dogodku prijetno »skregan« z Aneto in se je z mnogimi oboževalci pošalil, da jim ne da podpisa, ker imajo Anetinega, a seveda se je le šalil – podpis je dal prav vsem. Resničnostni novinec Nik pa se je zabaval in bil nad množico več kot navdušen.

Miro Majcen
Denis Toplak se je fotografiral z oboževalci kot po tekočem traku.