Putinova družina

Pustil je Putinovo hčer in se poročil s seksi ljubico: "Ta pa je pogumen ..."

T.L.
8. 12. 2018, 18.25
Posodobljeno: 9. 12. 2018, 09.25
Deli članek:

Katerina Vladimirovna Tikhonova se je ločila od tajkuna Kirila Šamalova.

Profimedia
Pogled v zgodovino: Putin z družino.

Putinova skrivnostna hči Katerina Vladimirovna Tikhonova se je ločila od tajkuna Kirila Šamalova, s katerim je bila poročena od leta 2013. Šamalov se je na seznamu najbogatejših Rusov pojavil prav po poroki s Katerino, prve govorice o njunem razhodu pa so v javnost prodrle januarja letos.

Profimedia
Katerina Tikhonova sedi ob mizi.

Šamalov, 36-letni tajkun, ni želel komentirati svojega nočnega življenja, zdaj  pa je jasno, da je Putinovo hčer zamenjal za svojo londonsko ljubico Žano Volkovo. Volkovo, ki je nekoč živela v Londonu, so prvič opazili s skrivnostnim moškim februarja 2017, zdaj pa menijo, da je bil zabrisan tudi na fotografiji, ki jo je objavila na valentinovo.

"Šamalov ima jeklena jaj**," se je glasil eden od komentarjev na družbenem omrežju, drugi pa so dodali, da se najverjetneje zahvaljuje "bogu in vsem svetnikom", da je živ in svoboden.

Putinovi otroci kot državna skrivnost 

Putin sicer nikoli ni uradno potrdil, koliko otrok ima in kako jim je ime. Ruska javnost pa "razume", da ima dva otroka. Putin je izjavil, da je ponosen na svoje otroke, da živijo v Rusiji in da sta se šolali v Rusiji. Dodal je, da nista slavni, vpleteni v politiko in se pohvalil, da hčerki govorita tri tuje jezike.

Kremelj nikoli ni komentiral niti druge Putinove hčerke, 33-letne Marije, ki je poročena z nizozemskim poslovnežem. 

Profimedia
Katherina se je ukvarjala z akrobatskim rock'n'rollom.