Vse za ljubezen

Zarja ga je navadila na praznike in druženja

Andreja Comino
8. 12. 2018, 07.30
Deli članek:

Gianni Poposki spada med tiste nekoliko nerodne moške, ki dolgo niso vedeli, kako bi se soočili s prazniki. Vse dokler se pred skoraj dvema letoma ni zaljubil v lepo temnolasko Zarjo, hčerko Zorana Predina.

Osebni arhiv
Z Zarjo sta pred kratkim pripravila zabavo pred rojstvom otroka.

Glasbenik in snemalec je hčerko znamenitega rokerja spoznal na enem od projektov, pri katerem sta sodelovala. Ona kot kostumografinja oziroma stilistka, on kot snemalec.

Postavna temnolaska mu je bila takoj všeč in ga tudi ni prav nič motilo, da ima tako znanega očeta. Počasi sta se spoznavala in ugotavljala, da sta si zelo podobna, tako po pogledih na življenje in vrednotah kot po glasbenem okusu. Ko sta izvedela, da bosta postala starša, sta se tega močno razveselila in tudi ni podrlo njunih poletnih načrtov. Zdaj pa vso energijo usmerjata v letošnje praznike, ki bodo prav posebni.

Osebni arhiv
Sodeluje tudi pri snemanju šova Kmetija.

Življenjska sprememba

»Zame načeloma prazniki nikoli niso imeli nekega pomena. Nikoli jih nisem zares praznoval, niti nisem razumel vsega decembrskega cirkusa, ki se odvija vsako leto. Moja partnerica Zarja je tista, ki me je vpeljala v to tradicijo. Njej te stvari veliko pomenijo in meni veliko pomeni ona. Raznih druženj in praznovanj sem se začel udeleževati prav zaradi nje, ker jo imam rad. Prihaja iz velike družine, kjer znajo praznike praznovati s stilom in pričarati tisto pravo praznično vzdušje,« je Gianni pojasnil svoje spremenjene navade. Letošnje leto pa bo zanj še bolj posebno. Z Zarjo nimata prav nobenih načrtov, saj hčerko pričakujeta ravno na božični večer. Tako je letošnji december bolj kot ne v znamenju pripravljenosti na najlepše praznično darilo. »Odslej bom ta čas cenil na drugačen način in imel nanj drugačen pogled. Ne bo več čas praznične histerije, temveč mesec, ko sem prvič postal očka,« pravi Gianni.

Osebni arhiv
Glasba je njegova velika ljubezen, je član skupine Noctiferia. Glasbenik Gianni Poposki naj bi na božični večer prvič postal očka.

osebni arhiv
Glasba je njegova velika ljubezen, je član skupine Noctiferia.