Sharon Stone

FOTO: Zvezdnico z novim fantom opazili v večnem mestu

T.P.
7. 12. 2018, 20.40
Deli članek:

Šestdesetletna zvezdnica se trenutno mudi v italijanskem glavnem mestu, kjer snema novo sezono serije Mladi papež.

Profimedia
Igralka je videti čudovito.

Sharon Stone prosti čas preživlja v objemu novega partnerja. Gre za 50-letnega italijanskega novinarja in okoljskega aktivista Enza Cursia, ki je bil lani nominiran tudi za Nobelovo nagrado na mir.

Par so paparaci v objektiv ujeli med sprehodom po Rimu, med katerim sta se držala za roke. Zavila sta tudi v cerkev, kjer sta zmolila in prižgala svečo. 

Od kdaj se sestajata, ni znano, a Sharon so z njenim prejšnjim partnerjem, 19 let mlajšim nepremičninskim mogotcem, prav tako Italijanom Angelom Boffo, nazadnje videli na začetku oktobra, med romantično vožnjo s kočijo skozi Palmo de Mallorco. Skupaj sta bila od januarja.

Profimedia
Sharon Stone in Enzo Cursio

Igralka, ki je zaslovela s filmom Prvinski nagon, je pri svojih 60 letih videti fantastično, zato ni čudno, da okoli nje snubcev kar mrgoli. Svoj pogled na partnersko zvezo je pred kratkim razkrila za revijo Grazia. »Moški me ne definira. Od majhnega so mi govorili, da če bom hotela imeti moškega v svojem življenju, to ne sme biti dogovor, ampak pravo partnerstvo. In to je težko najti,« je dejala. Zvezdnica je bila sicer dvakrat poročena in ima tri posvojene sinove. 

Sharon si sama striže lase, pri negi kože pa prisega samo na čiščenje in vlažilno kremo. Ne uživa alkohola, pri hrani pa pazi, da je čim manj predelana. Je zelo telesno aktivna. V fitnesu je štirikrat do petkrat na teden, vsakič pa počne kaj drugega. Obožuje pilates, jogo in ples.