Radio Aktual znova praznuje rojstni dan z velikim glasbenim spektaklom v ljubljanskih Stožicah. Radio Aktual je "kriv" za 11 let smeha, zabave in aktualne glasbe, 11 let največjih uspešnic, neskončnega poletja in razprodanih koncertov in 11 let nore zabave in spektakularnih trenutkov, ki si jih radijci radi delijo z najboljšimi in najbolj zvestimi poslušalci - poslušalci Radia Aktual. 

aktualov rojstni dan
PR
Aktualov rojstni dan

Tudi za letošnje praznovanje so Aktualovci pripravili skrite goste presenečenja. To pa so ... no, izveste kmalu...

Sicer pa obiskovalce v razprodanih Stožicah zabavajo najboljši slovenski žurerji – Kingston, dalmatinska klapa, ki je priznala, da je Aktualovo občinstvo najboljše – Klapa Rišpet, najbolj popularen in spoštovan glasbenik z zavidljivo kariero – Željko Bebek, vedno sijoča in bleščeča glasbenica, ki bo poskrbela za romantično vzdušje – Nina Badrić in edinstvena zvezda Jugoslavije, ki jo pozna mlado in staro – Neda Ukraden.

Na rojstnodnevni zabavi tudi nagrajenka s prijateljicami

Malce pred peto popoldansko smo v prostorih priljubljene restavracije Imperio Mexicano sprejeli nagrajeno bralko Špelo iz Krope, ki je v nagradni igri zadela kar štiri brezplačne vstopnice za koncert. Špela je nagrado podelila s tremi prijateljicami.

spela 2
P.R.
Nagrajenko in prijateljice smo pogostili v restavraciji Imperia Mexicana.

Ko smo se dodobra okrepčali smo smuknili v limuzino in se židane volje zapeljali do razprodanih Stožic.

limuzina 2
P.R.
Z limuzino do Stožic.

limuzina3
P.R.
Z limuzino do Stožic.

špela3
S.R.
Selfi iz limuzine na poti v razprodane Stožice.

radio aktual spela 4
P.R.
Svet 24, Radio Aktual in nagrajenka Špela s prijateljicami.