Severinina drama, prepir v avtu in - ločitev?!

R.T.
7. 12. 2018, 11.55
Posodobljeno: 7. 12. 2018, 12.04
Deli članek:

Kaj se je dogajalo na dan, ko bi morala Severina kot posebna gostja nastopiti na koncertu tasta Dragana Kojića Kebe. Vir razkriva ...

Arhiv Reporterja
Nova drama.

Te dni so srbski mediji polni novic o domnevni ločitvi Severine in Igorja Kojića po dobrih treh in pol letih zakona. Zdaj pa je srbski Kurir objavil podrobnosti domnevnega prepira med zakoncema, zaradi katerega je Severina odpovedala pot v Beograd, kjer naj bi se kot posebna gostja pojavila na koncertu Igorjevega očeta Dragana Kojića Kebe. To pa se ni zgodilo.

Kot piše časnik, je imela 4. decembra Severina sojenje z Milanom Popovićem, nato pa se je začela pripravljati za odhod v Beograd. Menda je že kupila obleko za koncert, v Zagrebu pa je morala ostati večji del dneva zaradi obveznosti na sodišču, kamor sta prišla oba z Milanom. Po koncu zaslišanja je odšla v bližnji lokal. "Odlično je razpoložena in nič ni kazalo na to, da bi se njen najavljen prihod lahko izjalovil. Še več: njen in Milanov sin tistega dne ni šel v šolo, kar pomeni, da je načrtovala prihod na koncert. Z Igorjem, ki je že bil na koncertu, sta se slišala med njeno potjo in tedaj je izbruhnil prepir, po katerem je rekla možu, da se vrača nazaj v Zagreb," je za časnik zaupal bližnji vir. 

Instagram
Severina in Keba se menda odlično razumeta, Severine pa na njegov koncert ni bilo.

Ostaja pa velika družinska skrivnost, zakaj točno je izbruhnil prepir med Severino in Igorjem. "Nekaj je pokašljevala, ampak ni bila bolna. Če nič drugega, bi lahko sedela poleg moža v prvi vrsti in pokazati podporo tastu. Ona pa je samo obrnila avto na pol poti in se vrnila v Zagreb. Moža je tik pred koncem spektakla obvestila, da ne pride, čeprav je Keba ves čas upal, da se bo vendarle pojavila. Z njene strani to ni bilo 'fer' in pošteno, saj jo Keba zelo ceni in spoštuje. Moral je spremeniti celoten repertoar , bilo pa mu je zelo hudo, saj tega ni pričakoval od snahe. Zelo jo ima rad in zabolelo ga je, da je vse skupaj tako izpadlo, čeprav je zaradi nje umaknil vabilo zakoncema Joksimović, kar zanj ni bilo prijetno," trdi vir in dodaja, da se Keba zdaj neznansko trudi, da bi sprta zakonca prepričal, da se vendarle ne ločita. 

Govorice o ločitvi so se pojavile, ko se Severina ni pojavila na velikem koncertu Dragana Kojića Kebe v beograjskem. Po koncertu je dejal, da je Severinin nastop preprečila "višja sila", saj da je tik pred koncertom zbolela, kar da ji je preprečilo odhod na koncert.

In kakšna je vloga zakoncev Joksimović v opisanem zapletu? Vse skupaj se je menda začelo, ko je Jovana Joksimović v svoji oddaji spraševala eno od novinark, kakšna mama je Severina, zaradi česar Severina ni želela, da se glasbenik Željko Joksimović in njegova žena Jovana udeležita velikega Kebinega koncerta. In se ga niso.Ob vseh zapletih pa na koncert ni bilo niti Severine.