KRALJEVI DVOR

FOTO: Meghan tarča paparacev, novih govoric in predvidevanj agentke

Sonči Nered Čebašek
6. 12. 2018, 20.40
Deli članek:

Čeprav vojvodinja Susseška v zadnjem času v miru uživa v svoji nosečnosti in večino časa preživi na svojem domu, ne mine dan, da se v medijih ne bi o njej pojavilo kaj novega.

Profimedia
Princ Harry in Meghan Markle.

Tokrat je fotografom uspel veliki met, saj so Meghan Markel ujeli po skoraj mesecu dni. Ker je bila na paparace nepripravljena, ni imela zapetega plaščka, zato se je njen že zelo močno napet nosečniški trebušček lepo postavil na ogled.

Na skrivaj

Meghan se je z možem, princem Harryjem, udeležila dobrodelnega dogodka v spomin Henryju van Straubenzeeju, mladostnemu prijatelju obeh britanskih princev Williama in Harryja, ki je leta 2002 v starosti 19 let umrl v avtomobilski nesreči. Ker je bil Henry tudi Harryjev najboljši prijatelj, je bil na tradicionalnem dogodku v spomin pokojniku vedno princ naveden kot častni gost, letos pa njegovega imena na seznamu prisotnih ni bilo zaslediti – verjetno namenoma, ker se z ženo nista želela izpostavljati. 

profimedia
Fotografi so parček čakali v zasedi na več mestih.

Njun načrt, da se dogodka udeležita neopažena, pa jima v popolnosti ni uspel. Fotografi so namreč izvedeli, da sta med prisotnimi, in ju ob odhodu iz dvorane ujeli s svojimi aparati. Očitno so se dobro skrili, saj je Harry prišel na pločnik prvi in preveril teren, a očitno ni zaznal nič sumljivega, saj se mu je Meghan pridružila takoj zatem.

Porod

Poleg šušljanja, da je Meghan diktatorska do svojega osebja in sprta s svakinjo Kate, se je zdaj razširila tudi novica glede njenih želja ob porodu. Kljub tradiciji, da se britanski prestolonasledniki in prestolonaslednice rojevajo v londonski bolnišnici Sveta Marija oziroma v tamkajšnjem slovitem in luksuznem porodnišničnem krilu Lido, je Meghan izrazila jasno željo, da bi rada rodila doma. Čeprav Harry pravi, da »kar Meghan želi, tudi dobi«, pa bo tokrat ženi težko ustregel, saj si je pri vseh treh otrocih poroda doma želela tudi žena njegovega starejšega brata, Kate Middleton, a je bila kraljica nepopustljiva.

Igranje

Še bolj zanimive novosti o Meghan Markle prihajajo iz Amerike oziroma od njene najboljše prijateljice in agentke Gine Nelthorpe-Cowne.

Profimedia
Gina Nelthorpe-Cowne

Slednja je namreč prepričana, da se bo Meghan po porodu zelo kmalu vrnila pred kamere. »Če si bo Meghan zaželela ponovno snemati, potem bo to storila. Je odločna ženska, ki svoje želja zna specificirati in realizirati. Meghan je moderna ženska, ima svojo svobodno voljo in je sama svoj vodja,« je dejala Gina.