LORELLA FLEGO

Ostala je brez svoje Bleščice

N.S.
5. 12. 2018, 20.40
Deli članek:

Modna oddaja Bleščica, ki jo ustvarja in vodi Lorella Flego, se z novim letom poslavlja z malih zaslonov, saj je RTV ni več uvrstil v programsko shemo.

Mediaspeed
Voditeljica Lorella Flego je ostala brez Bleščice kot samostojne oddaje.

Lorella Flego, ki je oddajo vodila in urejala 14 let, ni preveč vznemirjena ob tej programski odločitvi, saj bo še naprej pripravljala novice o modi in lepem. Bleščico so namreč ukinili kot samostojno oddajo, ki je bila na sporedu ob večernih urah, in jo premestili v jutranji program, ko bodo modne prispevke predvajali v sklopu oddaje Dobro jutro.

Lorella pravi, da je odločitev ni razočarala, med drugim tudi zato, ker bo oddaja zdaj še daljša kot prej: »Mislim, da bo to pozitivna sprememba, saj bom lahko še podrobneje predstavljala novice in klepetala z gosti, ki jim bo lažje priti v studio v Ljubljano kot na Obalo, kjer smo oddajo snemali do zdaj.«

Sicer ne ve, zakaj točno se je RTV Slovenija tako odločila, a ji tudi ni treba vedeti, saj oddaje niso ukinili v pravem pomenu besede. Vodilni na nacionalni televiziji so v sporočilu za javnost zapisali še, da bodo na ta način tudi vsebine o modi in življenjskem slogu dosegle večje število gledalcev, menijo namreč, da si to tako oddaja Bleščica kot Lorella zaslužita.