Lorella Flego, ki je oddajo vodila in urejala 14 let, ni preveč vznemirjena ob tej programski odločitvi, saj bo še naprej pripravljala novice o modi in lepem. Bleščico so namreč ukinili kot samostojno oddajo, ki je bila na sporedu ob večernih urah, in jo premestili v jutranji program, ko bodo modne prispevke predvajali v sklopu oddaje Dobro jutro.

Lorella pravi, da je odločitev ni razočarala, med drugim tudi zato, ker bo oddaja zdaj še daljša kot prej: »Mislim, da bo to pozitivna sprememba, saj bom lahko še podrobneje predstavljala novice in klepetala z gosti, ki jim bo lažje priti v studio v Ljubljano kot na Obalo, kjer smo oddajo snemali do zdaj.«

Sicer ne ve, zakaj točno se je RTV Slovenija tako odločila, a ji tudi ni treba vedeti, saj oddaje niso ukinili v pravem pomenu besede. Vodilni na nacionalni televiziji so v sporočilu za javnost zapisali še, da bodo na ta način tudi vsebine o modi in življenjskem slogu dosegle večje število gledalcev, menijo namreč, da si to tako oddaja Bleščica kot Lorella zaslužita.