Rod Stewart

Za ženo se je odločil zaradi lepše manikire

tp
4. 12. 2018, 20.50
Deli članek:

Nedolgo zatem, ko se je glasbenik razšel s svojo drugo ženo Rachel Hunter, se je istočasno sestajal z dvema ženskama – svojo zdajšnjo ženo Penny Lancaster in supermodelom Caprice Bourret.

Reuters
Triinsedemdesetletnik je velik osvajalec. V zvezi je bil s številnimi ženskami, s petimi materami pa ima osem otrok. Od leta 2007 je poročen s Penny.

Ko ga je Penny leta 1999 na posnetku v Marbelli videla z neko drugo žensko, ji je sprva dejal, da gre za eno od hčerinih prijateljic, nato mu je postavila ultimat – ali jaz ali ona. Odločil se je zanjo, ker mu je delala lepšo manikiro. 

Caprice je bila sicer takrat na vrhuncu slave, koledar z njenimi posnetki je imel celo princ Harry. Rod je dobil njeno številko in jo poklical ter vprašal, ali bi šla z njim na zmenek. Takoj je privolila, zaradi njega pa je celo pustila svojega takratnega fanta. Zelo dobro sta se razumela, Caprice pa je Roda tudi predstavila svoji materi. Kar naenkrat pa ji je nehal vračati klice. Njen ego je bil strt.

Še bolj pa je bila iz sebe, ko ji je njun skupni prijatelj povedal, da je izbral Penny – ker mu dela lepše manikire. Po besedah neimenovanega vira še vedno ne more verjeti, da jo je zapustil zaradi manikire. Sedeminštiridesetletnica, ki ima zdaj s finančnikom Tyjem Comfortom dva sinova, sicer za Roda nima žal besede. »Zadovoljna je, da je izbral Penny. V šali pravi, da ima po njeni zaslugi kot dojenčkova koža mehke, dekliške roke in sijoče nohte brez kančka prahu,« je za časnik The Sun še razkril neimenovani vir. 

Reuters
Caprice Bourret