Razmišlja o selitvi

Bo Alya zapustila Slovenijo?

N.S.
3. 12. 2018, 20.17
Deli članek:

Energična pevka Alya je že vrsto let navdušena nad Dalmacijo, zato ni nič nenavadnega, da sta si s fantom prav tam sezidala hišo.

M.V.
Pevka Alya se lahko pohvali s hišo v Dalmaciji.

Tisti, ki priljubljeno pevko Alyo dobro poznajo, vedo, da je zaljubljena v Dalmacijo. Le redki pa vedo, da ima energična pevka že nekaj časa tam tudi svojo hišo, ki sta si jo s fantom postavila v eni od vasic. »Tam se dobro počutim in lahko rečem, da sem pol časa v Sloveniji, pol v Dalmaciji, ne glede na letni čas. Ker je hiša v vasi, sem spoznala tudi večino vaščanov in povedati moram, da se odlično razumemo. Vzeli so me za svojo. Meni pa prija njihov temperament,« je priznala Alya. 

Osebni arhiv
Tudi letošnje poletje je preživela večinoma v svojem dalmatinskem domu.

Selitve ne izključuje

Alya nam je še zaupala, da se drži pravila »nikoli ne reci nikoli«, zato sama tudi ne izključuje možnosti, da bi se nekoč za stalno preselila v Dalmacijo, kjer se počuti kot doma. Pevka, ki je nanizala že številne uspešnice, pa še ni razmišljala o tem, da bi kakšno pesem posnela tudi v hrvaškem jeziku, kar sicer zelo radi počnejo njeni slovenski glasbeni kolegi. Sicer pa je Alya te dni zelo zasedena z obiski glasbenega studia, saj snema novo zgoščenko, ki bo luč sveta ugledala okoli praznika zaljubljencev februarja prihodnje leto.