Ni jim bilo postlano z rožicami

Zvezdniki svetovnega kova z zelo temačno preteklostjo

Teja Pelko
4. 12. 2018, 07.00
Deli članek:

V življenju vsakogar od nas obstaja kaj, kar nam ni ravno v ponos.

Reuters
Woody Harrelson

Enako velja tudi za znane obraze. Nekateri so si grehe nakopali sami, drugi pa so bili žrtve. Kaj vse so ušpičili oziroma česa vsega so bili deležni, pa si preberite spodaj.

Woody Harrelson

Oče igralca Woodyja Harrelsona je bil plačani morilec. Leta 1979, ko je bil igralec star sedem let, je ubil zveznega sodnika, zaradi česar so ga kasneje obsodili na dosmrtno ječo. Leta 2007 je v njej iz naravnih vzrokov tudi umrl.

Danny Trejo

Reuters
Danny Trejo

Igralec Danny Trejo je že v zelo mladih letih postal odvisen od drog, zaradi česar je bil prisiljen izvrševati številna kriminalna dejanja, med drugim je prodajal in tihotapil droge. Večkrat je bil tudi v zaporu. V enem od njih je začel obiskovati program odvajanja od drog. Ta je bil zelo uspešen, saj se drog ni dotaknil že skoraj 50 let.

Tim Allen

Reuters
Tim Allen

Igralca Tima Allena so oktobra 1978 na letališču ujeli s 650 grami kokaina, za kar mu je grozila dosmrtna ječa. Ker pa je izdal vse preprodajalce drog, za katere je vedel, so mu kazen znižali, po dveh letih in štirih mesecih zapora pa je odkorakal na prostost.

Fran Drescher

Reuters
Fran Drescher

Igralka Fran Drescher je bila januarja 1985 doma z možem in njuno prijateljico, ko sta v stanovanje vdrla dva oborožena roparja. Medtem ko je eden od njiju premetal stanovanje, je drugi posilil igralko in prijateljico. Moža pa sta nepridiprava hudo pretepla, zvezala ter ga prisilila, da je vse skupaj gledal.

Charlize Theron

Reuters
Charlize Theron

Igralka Charlize Theron je odraščala ob očetu alkoholiku, ki je bil tudi verbalno nasilen do nje. Ko je neko noč prišel domov, je s pištolo "odklenil" vrata na ograji, nato pa je ustrelil še v kuhinjska vrata. Charlize je stekla v svojo sobo, oče pa je kričal, da bo tisto noč ubil njeno mamo in njo. Nato je ustrelil v njeno sobo. Preden je lahko naredil še kaj več, ga je z izstreljenim nabojem dokončno ustavila mama. Sodišče je odločilo, da je šlo za samoobrambo.

Oprah Winfrey

Reuters
Oprah Winfrey

Voditeljica Oprah Winfrey je razkrila, da jo je pri devetih letih starosti spolno zlorabil bratranec, enako pa sta storila tudi njen stric in družinski prijatelj. Pri 14 letih je zanosila, ker je bil sin rojen prezgodaj, pa je umrl kmalu po porodu.

Kevin Spacey

Reuters
Kevin Spacey

Igralec Kevin Spacey je odraščal ob očetu sadistu in oboževalcu nacizma, ki je njega in njegova brata ves čas maltretiral, silil pa ju je tudi v nošnjo nacističnih uniform.

Christina Aguilera

Reuters
Christina Aguilera

Glasbenica Christina Aguilera je bila žrtev nasilnega očeta. Nekoč jo je mati našla vso krvavo. Ko jo je vprašala, kaj se je zgodilo, ji je odvrnila: "Oče si je zaželel popoldanskega spanca, a sem bila preveč glasna."