Pijan kot čep

Nazaj na stara pota, zvezdnika nemočnega odnesli z odra

S.R.
3. 12. 2018, 09.55
Posodobljeno: 3. 12. 2018, 10.39
Deli članek:

Britanski komik Johnny Vegas, ki mu dno prazne steklenice ni tuja reč, je znova poskrbel za nemir in razburjenje. Njegovi oboževalci so v skrbeh.

profimedia
Vegas naj bi pred štirimi meseci naredi križ čez alkohol in hitro prehrano.

Veliki pivec, po lastnih besedah pijandura, in jedec Johnny Vegas, ki naj bi v zadnjih štirih mesecih svoje življenje od flaše preusmeril k bolj »zdravemu« načinu življenja, je med sobotnim nastopom na odru filharmonije v Liverpoolu znova poskrbel za škandal, njegovi oboževalci pa se sprašujejo, ali se je znova vrnil na stara pota.

Vegas, ki je v najboljših letih po grlu zlil dve steklenici vodke na dan, naj bi na oder stopil pijan kot čep. Sicer jezikavi zvezdnik britanske humoristične serije Benidorm naj bi bil celo tako hudo nadelan, da iz svojih ust ni uspel spraviti razločne besede, v nekem trenutku pa se zgrudil na tla, da ga je moralo z odra odnesti osebje. Organizator dogodka je jezno občinstvo, ki je za Vegasov nastop plačalo mastno vstopnino, »pomiril« z besedami, da je bil njegov padec na odru zgolj igra in da Vegas ni bil pijan, komedija pa da je »subjektivna reč.«