Nemški Der Spiegel ima pisni dokaz, v katerem je zvezdnik italijanskega nogometnega kluba Juventus priznal, da mu je Američanka Kathryn Mayorga (35) večkrat rekla ne in da naj neha, ko ste junija 2009 imela spolni odnos v hotelu Palms Place. Portugalski nogometaš je priznal, da je bilo grobo in da ni bila voljna ter da se ji je po spolnem odnosu opravičil, naj bi še bilo razvidno iz vprašalnika, ki je nastal septembra 2009. V njem je Cristiano Ronaldo (33) zaveden kot »X« in Mayorga kot »gospodična C«. Nogometaš je v njem obelodanil podrobnosti njunega spolnega odnosa.

cristiano ronaldo_Kathryn Mayorga
Profimedia
Večkrat naj bi mu rekla ne.

Der Spiegel piše, da naj bi mu po Ronaldovih besedah Mayroga dejala, da se seks ne spodobi, saj da sta se komaj spoznala, nato pa se dotaknila njegovih intimnih predelov. Pozneje v postelji naj bi se ga lotila z dlanjo in govorila, da naj tega ne stori, saj da ni kot ostale. Večkrat naj bi mu tudi dejala ne in da naj neha. Povedal je tudi, da nista uporabljala zaščite.

Po spolnem odnosu naj bi bila vznemirjena. Dejala naj bi mu, da jo je prisilil v spolni odnos, on pa se ji je opravičil.

Decembra 2009 je nastala alternativna različica dokumenta z drugačnimi odgovori.