Na dan poroke

Utišali pritožbe diktatorske Meghan Markle: Če je dovolj dobro za kraljico, bo tudi zate, so ji zabrusili

R.T.
1. 12. 2018, 09.23
Posodobljeno: 1. 12. 2018, 09.25
Deli članek:

Kot vse neveste je tudi ona želela, da bi njena poroka bila popolna.

Reuters
Ob vzklikih množice obiskovalcev sta se Meghan in Harry prvič poljubila kot zakonski par.

Poroka v kapeli svetega Jurija na Windsorskem gradu ji ne bi mogla biti bolj pogodu – zgodovinska, slikovita, … Težava je bila le ena: vonj. Britanski mediji navajajo vire s tamkajšnjega dvora, ki trdijo, da je bila kapela iz 15. stoletja za Američanko preveč zatohla. Zato je zahtevala, da namestijo osvežilce zraka, preden posedejo goste.

Od leta 1475

V Buckinghamski palači nad zahtevo niso bili navdušeni. Kraljica Elizabeta II. redno moli v omenjeni kapeli – kakor tudi njeni predhodniki, vse od leta 1475 – in če je bila dovolj dobra za njih, bo tudi za Meghan Markle.

Govorice ne utihnejo

Fascinantna vinjeta o kraljevi poroki, ki smo ji lahko bili priča 19. maja letos, je na svet pokukala ravno v času špekulacij o razkolu med princem Harryjem in njegovim bratom Williamom ter njegovima ženama. Poročali smo, da se bosta Harry in Meghan izselila iz Kensingtonske palače, kjer bivata William in Kate Middleton. Kakor tudi, da naj bi bila vojvoda in vojvodinja Sussekška precej nepriljubljena pri osebju, saj da znata biti naporna in diktatorska.