Zabava

Postavni fantje bi za ljubezen naredili vse

Teja Pelko
30. 11. 2018, 21.35
Deli članek:

Mladeniči, ki so se slovenskim poslušalcem najbolj vtisnili v spomin z duetom Moja, ki so ga posneli z Luko Basijem, to poletje pa so zaznamovali z uspešnico Oko zeleno, ki so jo predstavili tudi na najbolj priljubljenem radiu pri nas, Radiu Aktual, so ustvarili novo pesem Sve mi uzmite.

Matia Skalic
Po poletnem hitu Oko zeleno, ki je kraljeval radijskim lestvicam, Ljubavnici v zimo vstopajo z novo pesmijo, ki se imenuje Sve mi uzmite.

Tudi ta bo, sodeč po odzivu občinstva, postala hit, saj je v zgolj dveh dneh presegla 100.000 pregledov in je trend številka ena tako v Sloveniji kot na Hrvaškem.

Novo skladbo je tako kot vse do zdaj napisal pevec skupine Mario Regelja, govori pa o brezpogojni ljubezni. »Jaz ne morem pobegniti od ljubezni in resnično sem za ljubljeno osebo pripravljen narediti vse, zato taka čustva tudi prelivam na papir. Ko govoriš, pišeš ali poješ iz duše, ne moreš zgrešiti,« je o skladbi dejal Mario.

Matia Skalic
Tokrat so Ljubavnici v spot vključili simpatična otroka, mala Niko in Frana.

Nova pesem je dobila tudi videopodobo. Tokrat so fantje za spot angažirali otroka, ki vzporedno z bendom prikazujeta zgodbo pesmi. »Odločili smo se za drugačen spot od vseh, ki smo jih posneli do zdaj, in zelo smo zadovoljni z rezultatom. Glavna igralca v spotu sta simpatična otroka, mala Nika in Fran, ki sta se odlično vključila v zgodbo. Več ne bom povedal, poglejte si spot, pa presodite sami. Verjamem pa, da vam bo všeč,« je spot opisal Mario.

Ljubavnice čaka deloven december in še bolj delovno leto 2019, saj so z uspehi pesmi prišli tudi številni nastopi, prvi prost datum pa imajo šele maja 2019. A se nad takšnim hudim tempom čisto nič ne pritožujejo – nasprotno. »Radi imamo svojo službo, zato nam z nastopi natrpan urnik ne predstavlja nikakršnega problema,« so nam zaupali fantje. Z naslednjo pesmijo bodo glasbeniki svoje oboževalce že tradicionalno razveselili na valentinovo.