Jaden Smith

Sin Willa Smitha je v zvezi z raperjem

T.P.
29. 11. 2018, 20.45
Deli članek:

Jaden, ki je med drugim nastopil v filmih V iskanju sreče in Karate Kid, nato pa je igralsko kariero začasno obesil na klin, da bi se posvetil glasbeni, je trenutno v središču pozornosti zaradi svojega intimnega razmerja.

Reuters
Jaden je novico, da je v zvezi z raperjem, prvič obelodanil na začetku meseca, zdaj pa jo je znova potrdil.

Na začetku tega meseca je 20-letnik na odru Camp Flog Gnaw Carnivala izpovedal svojo ljubezen do kolega in ustanovitelja omenjenega festivala Tylerja, the Creatorja. 

»Rad bi samo rekel: Tyler, the Creator je moj najboljši prijatelj na svetu in tako zelo ga imam rad. Rad bi vam nekaj povedal. Tyler ne želi povedati tega, ampak on je moj fant, moj fant je že vse življenje. Tyler, the Creator je moj fant. To je resnica.«

Ko je kamera pokazala na 27-letnega raperja, je ta sicer s prstom pomahal po zraku, kot bi želel reči, da to ni res, in stresel z glavo, nato pa se je začel smejati. Jaden je potem tvitnil (a je pozneje ta zapis umaknil): »Tako je, Tyler, the Creator, vsem sem povedal, zdaj tega ne moreš več zanikati.« Ta pa mu je odvrnil: »Hahaha. Ti nori človek.« Zaradi odzivov Tylerja, the Creatorja so mnogi mislili, da se je Jaden le šalil, a je ta med radijsko oddajo, v kateri je promoviral svoj novi izdelek The Sunset Tapes: A Cool Tape Story, spet omenil Tylerja.

»Pred kratkim sem rekel, da je Tyler, the Creator moj fant. In to je resnica. Samo da veste,« je dejal Smith.