Nina Donelli

Ležijo ji tudi bolj tradicionalne vode

Teja Pelko
28. 11. 2018, 21.20
Deli članek:

Mlada pevka Nina Donelli, ki se lahko pohvali s tem, da je ena od redkih slovenskih izvajalcev, ki jim je uspel prodor na tržišča držav nekdanje Jugoslavije, že trikrat pa se je predstavila na CMC festivalu, je izdala novo pesem z naslovom Ljubav nema kraj.

Last izvajalke
Donellijeva je spot za novo skladbo posnela že dva dni zatem, ko je prvič slišala pesem.

Ta odstopa od skladb, ki smo jih sicer vajeni pri njej. Po navadi namreč Nina sledi trendom, tokrat pa se je odločila za malo bolj tradicionalno pesem in dokazala, da je pravi glasbeni kameleon. 

Stavi na lasten čut

»Vedno, ko izbiram skladbo, se mora v meni nekaj premakniti. Začutiti moram sebe v pesmi, zanašam se samo na svoje občutke. Ko sta mi avtorja dala poslušati Ljubav nema kraj, sem vedela, da je to to. Pesem je čudovita, saj govori o tem, kako pomembna je ljubezen. Po hitrejših ritmih pa je bil tudi čas za malo bolj umirjeno pesem. Mislim, da bo mojim poslušalcem res všeč,« je o pesmi povedala seksapilna Nina. Novo skladbo je prišla predstavit tudi na najbolj priljubljeni radio pri nas, Radio Aktual, z njo pa je navdušila tudi voditelja Jureta Lična.

Puščavo zamenjala s Srbijo

Pesem je dobila tudi videopodobo. Spot je Nina posnela že dva dni po tem, ko je prvič slišala pesem. »Proces od prvega poslušanja pesmi do izida je bil res kratek. Namesto te sem nameravala izdati drugo pesem, ki je že bila pripravljena, tudi spot zanjo smo že posneli. Potem pa je prišla Ljubav nema kraj in dva dni po tem, ko sem slišala pesem, smo že snemali spot. Pesem me je preprosto začarala in želela sem jo čim prej predstaviti publiki. Spot smo posneli kar v Srbiji, saj je kader super, pa tudi vreme nam je služilo. Želela sem si sicer snemati v puščavi, ampak časovno ni bilo izvedljivo,« nam je razkrila Nina.

Instagram
Nina z Juretom Ličnom.