Zabava

Ima zelo drag okus

tp
24. 11. 2018, 07.30
Deli članek:

Nogometaš je dokazal, da mu za »dolce vita« ni žal denarja.

Profimedia
Nogometaš je v 15 minutah samo za vino odštel 30 povprečnih slovenskih neto plač.

Svojo novopečeno zaročenko Georgino Rodriguez in še dva prijatelja je odpeljal v luksuzni londonski bar in jih pogostil z vrhunsko kapljico.

Najprej je naročil buteljko vina Richebourg Grand Cru, ki velja za najdražje na svetu. Je tako redko, da ga na meniju sploh ni, ponudi pa se samo posebnim gostom. Za buteljko je odštel 20 tisoč evrov. Naslednja buteljka, Pomerol Petrus, francosko vino iz leta 1989, je bila nekoliko cenejša, stala ga je »samo« deset tisoč evrov.

»Bil je odlično razpoložen. Niso rezervirali mize, ampak so se kar pojavili v baru. Bilo je na prvi rojstni dan njune hčerke in želeli so ga proslaviti v stilu. Ostali so samo 15 minut, nato pa so odšli naprej. Druge buteljke sploh niso popili do konca. Ko je prišel račun, ga je plačal Ronaldo, ne da bi trenil z očesom,« je vir iz bara razkril za časnik The Sun.

Nogometaš Juventusa si sicer to lahko privošči, saj v klubu na teden (!) zasluži 600 tisoč evrov.

Sicer pa sta Cristiano in Georgina trenutno polno zaposlena z načrtovanjem poroke. Pred dnevi so ju v Torinu opazili med ogledovanjem cerkve iz 19. stoletja Gran Madre di Dio, španska lepotica naj bi že tudi pomerila nekaj poročnih oblek.

Par s hčerko Alano Martini, njegovim osemletnim sinom Cristianom mlajšim ter 17-mesečnima dvojčkoma Evo in Mateom (zadnje tri mu je rodila nadomestna mati) živi v Italiji. Spoznala sta se junija 2016 v madridski trgovini Gucci, v kateri je Gio delala.