Zabava

Še nerojeni sin lepega Turka je že bogataš

tp
23. 11. 2018, 20.45
Deli članek:

Burak, ki je kot Kemal v seriji Moja boš povsem obnorel Slovenke, ob njegovem obisku Slovenije pa so množično drle v nakupovalna središča, da bi si zvezdnika lahko ogledale tudi v živo, bo spomladi prvič zibal.

POP TV
Igralec je materialno že poskrbel za sina.

Na prihod novorojenčka se je postavni temnolasec že temeljito pripravil, poskrbel pa je tudi, da malčku ne bo nič manjkalo niti v odrasli dobi.

Po poročanju tujih medijev je namreč zanj že odprl bančni račun, nanj pa položil 300.000 evrov, s katerimi pa bo sin lahko razpolagal šele po 18. letu starosti.

Bodoča starša sta se spoznala leta 2014 na snemanju serije Calikusu, v kateri sta igrala osrednjo vlogo zaljubljenega para. Njuna ljubezen je prerasla televizijske okvire. Marca lani sta se v Nemčiji zaročila, večno zvestobo pa sta si obljubila junija v Istanbulu. Na medene tedne sta odšla na rajske Maldive.

Omejitve je uvedel tudi svoji ženi, igralki Fahriye Evcen. Med drugim ji je prepovedal vožnjo avtomobila, ker se boji za njeno in sinovo življenje, Fahriye pa se je odločila, da bo do poroda minimalno uporabljala mobilni telefon in se tako izognila morebitnim škodljivim vplivom sevanja na plod.

Igralski par se sicer svoje zasebno življenje zelo trudi skrivati pred javnostjo. Novico o tem, da pričakujeta naraščaj, so denimo najprej potrdili njuni prijatelji, šele potem sta jo onadva. Tudi otrokov spol je v javnost prišel posredno, zakonca sta ga namreč razkrila na družinskem srečanju, nekdo pa je novico nato ponesel zunaj zidov zasebnosti, kar je zvezdnika (razumljivo) zelo ujezilo.

Instagram
Par naj bi se prvega naraščaja razveselil aprila.