Predaleč

Bivša tekmovalka Kmetije: To je pa noro, bolno

R.T.
23. 11. 2018, 08.05
Posodobljeno: 23. 11. 2018, 08.22
Deli članek:

Če je bila razočarana, ker je letošnjo Kmetijo zapustila zgodaj, pa je ob dogajanju, ki ga gledalci spremljajo zdaj, mnenje spremenila.

Osebni arhiv
Tudi Lari je bilo na letošnji Kmetiji hudo zaradi poškodbe konja Arčija.

Veliko pozornosti je te dni deležen tudi resničnostni šov Kmetija, kjer v katerem se malo dela in veliko krega, gledalci se nad dogajanjem (ki je že davno končano) zgražajo, karavana pa gre dalje. Ob dogajanju, ki ga spremljajo gledalci šova v tem tednu, pa se je oglasila tudi že izpadla tekmovalka Lara Goršek Kos, Lara je dobra znanka resničnostnega šova, saj se je v Kmetiji že pojavila v sezoni, ko je bil zmagovalec Denis, s katerim sta si tedaj izmenjala tudi precej, recimo temu, neprijaznih besed, poleg tega pa se je v preteklosti in na drugi televiziji, ki je snemala šov, tudi pojavljala kot komentatorka dogajanja v studiju. 

Po letošnjem razočaranju, ker je morala zapustiti Kmetijo prekmalu, pa si je zaradi obnašanja tekmovalcev v šovu, pri katerem se besedno ne zaustavijo več pri ničemer, očitno kar oddahnila, da ni več del resničnostnega kolesja Kmetije, v katerem tekmovalci - hote ali nehote - Sloveniji kažejo obraze, s katerimi pijejo živce drug drugemu in skrbijo za gledanost šova. 

Na facebooku je tako Lara zapisala: "Hvala vesolju, da sem kmetijo zapustila pred vsem tem sranjem ... Ker to je pa noro, bolno. Če je še Rusu hladna ruska kri zavrela, potem veš, da je nekaj 'fejst' narobe."