Zabava

Znova je končala na psihiatričnem oddelku

Teja Pelko
21. 11. 2018, 21.25
Posodobljeno: 21. 11. 2018, 21.26
Deli članek:

Igralka, ki se je starejši zagotovo spomnite iz telenovele Dinastija, malo mlajši pa iz serije Melrose Place, preživlja težke čase.

Profimedia
Igralka se že nekaj let bori s tesnobnostjo in depresijo.

V nedeljo popoldne so jo po priporočilu njenega psihiatra spet odpeljali v bolnišnico.

Po poročanju TMZ je bila Heather doma, ko sta njen terapevt in odvetnik ugotovila, da nujno potrebuje pomoč. Nekdo je poklical reševalce, ti pa so jo odpeljali v bolnišnico na psihiatrični oddelek.

Nekateri sicer pravijo, da naj bi znova fizično napadla svojega fanta, a po virih TMZ ni bilo tako, saj ga ni bilo tam že nekaj dni. Šlo naj bi za duševne težave, ki igralko pestijo že nekaj časa, znova pa so na dan privrele ta vikend.

Profimedia
Heather Locklear po aretaciji 25. junija

Heather se je sicer nedavno vrnila z rehabilitacije. Nanjo je morala iti po dveh aretacijah. Eno od njih si je »prislužila« s fizičnim napadom na svojega partnerja, drugo pa z napadom na uradno osebo. Policistka Jennifer Hayn-Hiton igralko zdaj toži. Trdi, da jo je psihično in fizično napadla, jo brcala in ji povzročila poškodbe. Poleg tega naj bi ji želela, da umrejo njeni otroci. Jennifer trdi, da zaradi poškodb ne more delati in da je zaradi tega izgubila zaslužek. Zato od igralke po sodni poti terja odškodnino za pokritje zdravniških stroškov, pa tudi zaradi prestane bolečine in izgubljenih dohodkov.