Zabava

Žiga bo naslednje poletje stopil pred oltar

T.P.
17. 11. 2018, 21.20
Deli članek:

Operni pevec Žiga Lakner, ki se je širši javnosti prvič predstavil leta 2013 v oddaji Slovenija ima talent, kjer je prišel vse do finala, se bo moral spoprijeti z zanj povsem novo vlogo.

Mediaspeed
Žiga bo na sestrini poroki tudi zapel.

Njegova sestra ga je namreč prosila, da bi bil priča na njeni poroki, kar je z veseljem sprejel.

»Ko sta me sestra Nastja in njen zaročenec Ivan prosila, da bi prevzel vlogo priče na njuni poroki, sem bil zelo vesel in počaščen, da želita, da sem na tak način ta dan ob njiju. Meni je vloga priče v ponos in mi pomeni ogromno,« nam je razkril Žiga in dodal, da jima bo ob strani stal skozi vse priprave in jima pomagal s kakršnokoli organizacijo ter pri vsem, kar bosta potrebovala oziroma si bosta zamislila.

»Res se veselim celotnega procesa, od organizacije do samega dneva. Prvič bom lahko ob nekom tako blizu skozi celotno pripravo in načrtovanje ter seveda na dan poroke. Seveda vsi že komaj čakamo na dan poroke, za katerega upam, da bo zanju res najlepši dan ter da bo njima in nam ostal v najlepšem spominu,« pravi Žiga. Ker ve, da si želita, da bi jima na poroki tudi kaj odpel, bo to z veseljem storil, saj si res želi, da bi bil njun dan popoln. Nekoč si ga želi doživeti tudi sam. »Poroka je lep dogodek in tudi sam se bom, ko bom spoznal svojo sorodno dušo, z veseljem poročil z njo. S poroko naredimo piko na i v zvezi in to potrdimo pred vsemi, kar sem mi zdi res lepo,« nam je za konec še zaupal Lakner.

Osebni arhiv
Žiga z zaročencema Ivanom in Nastjo