Tegobe slavnih

Taylor Swift in Adele potujeta v kovčkih

tp
17. 11. 2018, 08.00
Posodobljeno: 17. 11. 2018, 08.19
Deli članek:

Slava poleg denarja prinaša tudi kup težav.

Reuters
Taylor Swift

Ena od hujših je za znane obraze zagotovo nenehno nadlegovanje paparacev in oboževalcev. Da bi si denimo med potovanjem zagotovili vsaj kanček miru, so pripravljeni narediti marsikaj. Taylor Swift in Adele potujeta kar v kovčkih.

Novica o Taylorinem načinu potovanja je prvič na dan prišla julija lani, razkril pa jo je paparac, potem ko je pred njenim stanovanjem na Manhattnu posnel dva moška, ki sta iz avta v njen apartma nesla ogromen kovček. Agencija je morala – sicer nejevoljno – trditev, da je v kovčku na posnetku res zvezdnica, umakniti po tem, ko so dobili klic iz njenega štaba, da tega nikakor ne morejo dokazati. Kar je bilo res. Izkazalo se je, da je paparac verjel enemu od oboževalcev, ki mu je povedal, da Taylor, da bi se izognila oboževalcem in paparacem, ki čakajo nanjo pred stanovanjskim poslopjem, potuje v kovčku. A njegove besede je zdaj z izjavo »Taylor je potovala v kovčkih« v intervjuju za britansko izdajo revije Vogue potrdil glasbenik Zayn Malik, ki je z njenimi navadami zagotovo dobro seznanjen, saj je nekdaj intimno prijateljevala s članom zdaj že razpadle skupine One Direction, Harryjem Stylesom

Ogromno škatlo za premikanje brez nadlegovanja množice uporablja tudi britanska pevka Adele. To je marca predlani razkrila kar sama, med svojo svetovno turnejo. Da se med potjo na oder izogne oboževalcem, se zapre v škatlo, namenjeno sicer transportu ojačevalnikov in inštrumentov. Ni pa to idealna izbira. Kot je povedala Adele, je namreč že po nekaj minutah v plastični škatli povsem premočena od znoja. 

Reuters
Adele