Po sedmih letih

Konec ljubezni: Matjaž Nemec in Iryna Osypenko se ločujeta

R.T.
16. 11. 2018, 09.55
Posodobljeno: 16. 11. 2018, 10.06
Deli članek:

Poročena sta bila sedem let, par sta bila dve več.

Mediaspeed
Iryna Osypenko Nemec in Matjaž Nemec

Vrsto let sta bila eden od najbolj medijsko izpostavljenih parov: ona manekenka, on politik. Zdaj pa je ljubezni konec, saj se Iryna Osypenko Nemec in poslanec SD Matjaž Nemec ločujeta. Njuna ljubezen je trajala devet let, od tega sta bila poročena sedem, novico o razhodu pa je za revijo Suzy prva spregovorila Iryna Osypenko. Javnosti pa ni treba pričakovati pranja umazanega perila po ločitvi, saj je bil njun razhod sporazumen in oba pravita, da ostajata dobra prijatelja, da je njuna ljubezen prerasla v iskreno prijateljstvo.

Iryna in Matjaž sta bila vrsto let redna gosta na družabnih prireditvah in sta predstavljala mlad, uspešen in lep par, ki mu je v življenju uspelo. Iryna se je predstavila tudi v vlogi plesalke v lanski sezoni oddaje Zvezde plešejo, kjer je navduševala tako s plesom kot tudi z izklesano postavo. 

Iryna je včeraj na svoji facebook strani objavila fotografijo, v kateri na modnem dogodku predstavlja poročno obleko. Glede na novico o ločitvi pa bo lahko Iryna poročno obleko - če se bo še tako odločila - lahko nosila še kdaj tudi v "resničnem" življenju ...