TOMICA BANFIĆ

Očarljivi Hrvat, ki je omrežil vse Slovenke

N.S.
14. 11. 2018, 20.30
Deli članek:

Pretekli konec tedna je Slovenija dobila prva dva finalista šova Slovenija ima talent, Tjašo Fajdiga in Tomico Banfića, ki sta bila čez noč izstreljena med zvezde.

Mediaspeed
Enaindvajsetletni Tomica Banfić je novi lomilec slovenskih src.

Da Slovenke »padajo« na naše južne sosede, vemo že dolgo, zdaj pa so dobile novega zvezdnika, ki ga obožujejo. Po Petru Grašu, Ivanu Zaku in drugih hrvaških glasbenikih zdaj vsi vzdihujejo za mladim glasbenikom Tomico Banfićem, ki prihaja iz Hrvaške in obožuje ljubezenske balade, predvsem tiste, ki sta jih pela njegova vzornika Oliver Dragojević in Toše Proeski.

V prvi polfinalni oddaji Slovenija ima talent so gledalci namreč prav njemu namenili največ glasov in ga poslali naravnost v finale. Čez noč se mu je življenje obrnilo na glavo. Tomica je namreč že v avdicijski oddaji povedal, da je samski, zato so ga številna dekleta začela zasuvati s sporočili in željami po srečanju.

Mediaspeed
Za njim norijo vsa dekleta, ki jih je omrežil s svojim romantičnim petjem.

»Res je, ogromno sporočil se je nabralo in vsak dan jih je še veliko novih. Žal vam ne bom izdal vsebine sporočil, lahko pa povem, da so mi pisale tako Slovenke kot tudi Hrvatice,« je povedal Tomica, ki je neizmerno vesel, da je v Sloveniji naletel na tako dober odziv vseh, ki že komaj čakajo, da jih bo spet pobožal s svojim petjem romantične balade.