Dragan Kojić

Severinin tast razkril družinske skrivnosti

T.P.
14. 11. 2018, 20.15
Deli članek:

Srbski glasbenik in oče Igorja Kojića, moža hrvaške pevke Severine, se je v intervju za srbski časnik Kurir javnosti odločil razkriti nekaj podrobnosti iz zasebnega življenja.

Instagram
Severina in Keba se odlično razumeta.

Med drugim je spregovoril tudi o odnosu s svojo snaho in njenim sinom Aleksandrom Ivanom, ki ga ima Severina s srbskim poslovnežem Milanom Popovićem.

Povedal je, da Severino, odkar se je poročila z Igorjem, doživlja kot članico svoje družine. »Nanjo gledam kot na svojo hčerko Natašo. Zanimivo je, da o Severini skoraj ničesar nisem vedel do izpred treh let. Slišal sem samo za njeno ime in njeno pesem Ja samo pjevam. Zdaj to skladbo vedno izvajam na svojih koncertih, čeprav sem se naučil tudi vse njene druge komade. Tudi ona zna vse moje pesmi,« je za Kurir dejal Kojić.

Zelo dobro se razume tudi z njenim šestletnim sinom. »Aleksandra imamo za svojega. Najraje ima mene. Jaz mu govorim, da sem njegov lažni dedek. To mu je všeč, čeprav me ima rad kot pravega. Tega se ne da opisati z besedami, ta ljubezen se vidi v pogledih,« je povedal Dragan.

Kljub neizmerni ljubezni, ki jo vsi čutijo do Aleksandra, pa si Igor in Severina zelo želita imeti »skupnega« otroka. Bila sta tudi na umetni oploditvi. Dragan je prepričan, da jima bo bog naklonil ta blagoslov.