Kylie in Paul sta se spoznala februarja prek skupnih prijateljev, maja pa sta svojo zvezo javno potrdila s skupno fotografijo na njenem instagramu, posneto ob praznovanju njenega abrahama.

Zvezdnica v zvezi nadvse uživa. »Ravno ko sem pomislila, ali se bo to še kdaj zgodilo, se je. Čudovito je imeti ob sebi nekoga, ki je resnično z vsem srcem pri stvari. Super je biti uspešen v življenju – imeti nekoga, s katerim lahko ta uspeh deliš, pa je resnično čudovito,« je pevka dejala v intervjuju za revijo Stellar.

Kylie je bila v preteklosti v intimni zvezi tudi s pevcema Jasonom Donovanom in Michaelom Hutchenceom ter igralcem Olivierjem Martinezom.

Kylie je pojasnila tudi, zakaj se je odločila objaviti skupno fotografijo. »Mislila sva, da naju bo nekdo nekje ujel v objektiv, zato sva si rekla: 'Dajva raje midva objaviti eno.' Kljub temu pa si še vedno prizadevata ohraniti svojo zasebnost, kolikor je to le mogoče. Če ti je nekaj dragoceno, želiš s tem ravnati previdno. Učiva se o najinih svetovih, ki se poklicno delno tudi prekrivata. Resnično ne želim preveč govoriti o njem. Čudovit človek je. Super se imava. Preprosto uživava v zvezi,« je še dejala zvezdnica.