Zabava

Meghan njenih večernih oblek nikoli ne bo nosila

R.T.
12. 11. 2018, 16.05
Posodobljeno: 12. 11. 2018, 16.05
Deli članek:

Čeprav je dobra prijateljica kraljeve družine, se njene večerne obleke nikoli ne bodo znašle v omari, kaj šele na telesu vojvodinje sussekške.

Profimedia
Meghan Markle.

Meghan in Kate lahko po mili volji izbirata, kaj se bo znašlo v njuni garderobi, ne glede na to, ali gre za stvaritev priznanega modnega oblikovalca ali pa oblačilo s trgovske police. Obe sicer dajeta prednost britanskim oblikovalcem, zato se v njunih omarah pogosto znajdejo oblačila Stelle McCartney, Alexandra McQueena in prestižne znamke Burberry. Ena britanska »dizajnerka« nima te sreče, čeprav je v zelo dobrih odnosih s kraljevo družino. Gre seveda za Victorio Beckham, nekdanjo pevko in članico skupine Spice Girls ter soprogo nogometne legende Davida Backama.

Profimedia
Meghan je zelo natančna pri izbiri svoje garderobe.

44-letna Beckhamova je morda nekoliko v nasprotju s pričakovanji v svetu mode prejela številne nagrade in uživa velik mednarodni ugled. V svojih oblekah pa kot kaže ne bo nikoli uzrla 37-letne soproge princa Harryja. Razlog? Meghan njena oblačila preprosto ne pristajajo. »Ljubim oblačila Victorie Beckham, a je moj životec preprosto prekratek, da bi lahko nosila ta kroj,« je nekdaj dejala vojvodinja. Kraljeva nosečnica lahko zdaj, kot priznava sama, brez skrbi poseže po kakšnem od njenih puloverjev.