Rada bere

Nika Ambrožič Urbas razkrila, kako preživlja svoj prosti čas

Teja Pelko
11. 11. 2018, 07.59
Posodobljeno: 11. 11. 2018, 12.27
Deli članek:

Sodnica šova Zvezde plešejo je s svojimi komentarji dokazala, da ima izjemno bogat besedni zaklad. Tega je pridobila z branjem, ki ga nadvse obožuje, z njim pa tudi odpravi vse tegobe.

Instagram
Nika zadnje čase odkriva lepote ukvarjanja s cvetlicami.

»Zelo rada berem. Branje mi je res super. Jaz z branjem rešim vse težave. Če me boli glava, grem brat, če mi je slabo, grem brat, če imam čudežno dve uri prostega časa, posežem po knjigi. Vedno je cel kup knjig, ki čakajo na to, da jih vzamem v roke. Če ni knjig, pa vzamem kaj drugega. Jaz bi tudi meni brala, samo da berem. Od majhnega sem zelo rada veliko brala. Očitno imam v sebi to strast,« nam je zaupala Nika.

Njena druga strast je stiliranje. »Nekaj najboljšega je, ko odprem omaro in začnem sestavljati kombinacije. Potem to nadgradim z nakitom in lepimi čevlji, kakšnimi takšnimi, ki jih že nekaj sezon nisem nosila in se mi zdi, da bi jih bilo fino spet kaj ponositi. Ko sestavljam to celoto, moža sploh ne spustim blizu. Takrat me ni,« je razkrila modna oblikovalka.

Mediaspeed
Nika si modne kombinacije vedno pripravi vnaprej, za celo sezono, tako da za vsakodnevno izbiro oblačil ne porabi veliko časa

Pred kratkim pa je našla še eno veselje. »Zadnje čase odkrivam lepote ukvarjanja s cvetlicami. Nisem ravno vrtnarski tip človeka, ni mi všeč, da bi z rokama brodila po zemlji, ampak kar zadeva vzgajanje sobnih in balkonskih rastlin, se mi zdi, da v tem najdem nekaj sebe, tako da imam zdaj na balkonu že kar lepo zbirko okrasnih cvetlic. Imam japonsko akacijo, za katero se mi zdi, da se je prav našla pri meni, saj se je zelo razbohotila. Tudi voščenko imam fino. Med enim od obiskov v Sloveniji mi je mama dala majhno voščenčico in se je zdaj res lepo razvila. Pri meni se očitno super počuti tudi kamelija,« se je s svojimi vrtnarskimi spretnostmi pohvalila modna oblikovalka.