Živita skupaj

Slavna Demi Moore zaljubljena v stilistko Mašo?

T.P.
10. 11. 2018, 20.02
Deli članek:

Za Demi Moore, ki je po ločitvi od 15 let mlajšega igralca Ashtona Kutcherja preživljala zelo težke čase, naj bi le posijalo sonce.

Profimedia
Demi z Mašo Mandžuka in Rumi.
 Maša je rojena v Srbiji, trenutno pa živi v New Yorku, kjer je tudi študirala. Kot kostumografka je delala v šovu Top model ter pri številnih celovečercih, tudi pri z oskarjem nagrajenem filmu La la land.

Srečo v ljubezni naj bi našla s srbsko stilistko Mašo Mandžuka. Par naj bi že dve leti živel skupaj, Demi pa naj bi bila tudi zelo v pomoč pri vzgajanju Mašine dveletne hčerke Rumi. Po poročanju časnika Avaz so igralko tudi videli, kako v svoj avtomobil namešča otroški sedež za malčico.

Ameriški tabloid Radar Online piše, da je stilistka prejšnji božič preživela z igralko in njenim nekdanjim možem, igralcem Bruceom Willisom, s katerim je Demi tudi po ločitvi ohranila zelo lepe odnose, ter njunimi tremi odraslimi hčerkami Rumer, Tallulah in Scout.

Igralka in stilistka sta se lani skupaj s prijatelji zabavali tudi na enem od beograjskih splavov. »Na našem splavu smo igrali tudi za Demi Moore. Prišla je z večjo družbo, v kateri je bila tudi njena prijateljica Maša. Odlično so bili razpoloženi, ostali so vso noč. Mi smo igrali, oni pa so celo noč plesali,« je takrat medijem razkril član skupine Black Panthers Toma Panters.

Instagram
Demi Moore, Bruce Willis, Rumer, Tallulah in Scout

Niti stilistka niti igralka govoric (še) nista javno potrdili ali ovrgli.