Burak Özçivit

V javnost pricurljala skrivnost lepega očka

V.M.
9. 11. 2018, 20.14
Deli članek:

Turški igralec Burak Özçivit je želel, da bi s soprogo skrivnost o spolu otroka zadržala v okvirih zasebnosti, a se je zalomilo, ko sta vest delila z družinskimi člani.

Instagram
Čeprav sta izrazila željo, da vest o spolu otroka ostane v krogu domačih, se žal ni tako izteklo

Burak in njegova lepa žena Fahriye sta družini razkrila, da ju je na ultrazvočnem pregledu razveselil pogled na sinka.

Že res, da je Burak zaradi slave ves čas pod drobnogledom javnosti, a se kljub temu trudi, da svoje zasebno življenje, kolikor je le mogoče, ohranja daleč proč od radovednih oči in ušes. Zlasti ko beseda nanese na novega družinskega člana, se Burak in Fahriye odgovorom raje spretno izogneta. Seveda pa sta precej bolj zgovorna v krogu domačih in tako sta jim že sporočila težko pričakovano novico.

Do aprila, ko ima Fahriye predviden datum poroda, je sicer še daleč, a zakonca sta sorodnike že počastila z novico, da pričakujeta fantiča. Čeprav sta izrazila željo, da vest ostane v krogu domačih, pa se žal ni tako izteklo. Nekdo izmed navzočih na družinskem srečanju je novico ponesel izven zidov zasebnosti, v turških medijih namreč že polni naslovnice, in seveda dežujejo številne čestitke na račun Burakovega prvorojenca.

Kot pa je povedal vir blizu Buraka, je ta menda zelo jezen na vse družinske člane, saj je nekdo razkril njegovo veliko skrivnost, čeprav se krivec znotraj družine še ni javil.