FASHION WEEK

FOTO: Na tednu mode si tudi znani radi oblečejo drzne kreacije

N.S.
9. 11. 2018, 15.45
Deli članek:

Na svoj račun so prišli ljubitelji mode, ki so tri dni uživali na jesenski ediciji Ljubljanskega tedna mode – LJFW, kjer domači in tuji oblikovalci predstavljajo svoje kreacije.

Mediaspeed
Tri dni so ljubitelji mode uživali na LJFW,

Ljubljanski teden mode, ki se je odvijal v filmskem studiu Viba film, je spet postregel z dogodki, na katerih so združeni ustvarjalnost, moda, slog in osebno zadovoljstvo. Prvi dan se je ljubiteljem mode skupaj predstavilo 14 modnih oblikovalcev, drugi dan pa je na vrsto prišlo 13 oblikovalcev, študentje Fakultete za dizajn in finalisti natečaja Bela srajca. Tokratna jesenska modna pripoved je številne obiskovalce, med njimi so bila poleg modnih urednic in urednikov ter številnih modnih influenserk tudi znana imena slovenske scene – Nuška Drašček, Maja Ferme, Ula Furlan, Lara Komar, Regina, Lorella Flego, Miha Kavčič, David Urankar, Filip Kržišnik, Gorka Berden, Milan Gačanovič, Pika Zrim, Salome, Stevo Pavlović, Raiven in mnogi drugi, popeljala v najrazličnejše barve, linije in kroje, zato se je našlo za vsak okus nekaj.

Mediaspeed
Nuška Drašček in Ula Fulan.

Navdušeni gostje

»Prvič sem na tovrstnem dogodku in sem naravnost navdušena, sploh ker sem tukaj s prijateljico, ki je modna oblikovalka, in lahko skupaj sproti komentirava videno,« je povedala zvezda Reke ljubezni Lara Komar, kot najbolj nenavaden modni kos v svoji garderobi pa je izpostavila velik rdeč klobuk. »Ne le da je viden zaradi žive barve, predvsem je tako velik, da ga človek nikakor ne more spregledati, če se kje pojavim z njim,« je dodala Lara. Veliko nenavadnih in posebnih kosov v svoji omari skriva Salome. »Predvsem imam veliko ekstravagantnih kosov kostumografa Alana Hranitelja, ki poskrbi, da se iz športnih dnevnih oblačil na tovrstnih dogodkih prelevim v pravo divo. Mislim, da smo ženske kar drzne, si pa premalo upajo predvsem moški predstavniki. Na cesti namreč srečam čisto premalo odštekanih moških,« je v svojem slogu dejala Salome.