Zabava

Sin Lepe Brene hodi k lepotnemu kirurgu

T.P.
8. 11. 2018, 20.15
Deli članek:

Čeprav se lepotnih posegov bolj poslužujejo ženske, se zadnje čase zanje odloča tudi vse več moških.

arhiv Media24
Stefan Živojinović s svojo mamo, ki ga podpira v vsem.

Redki pa so takšni, ki o tem tudi na glas govorijo. Eden od njih je najstarejši sin legendarne pevke Lepe Brene in nekdanjega teniškega asa Slobodana Živojinovića Stefan.

HUD PRETRES V OTROŠTVU Ko je bil Stefan star osem let, so ga ugrabili. Za izpustitev so (še vedno neznani) ugrabitelji zahtevali 2,5 milijona tedanjih nemških mark (okoli milijon evrov), sicer naj bi »otroka vrnili po delih«. Starši so zahtevano vsoto plačali, Stefana pa so ugrabitelji izpustili po šestih dneh.

»Redno obiskujem lepotnega kirurga, saj je to nujno potrebno, da odpravim svojo težavo z licem,« je Stefan razkril za srbski časnik Svet, nato pa podrobneje pojasnil, za kaj gre. »Hodim na tretmaje za odpravo brazgotine. Priznam, da je to zelo boleče,« je dejal mladenič in dodal, da ima pri tem polno podporo svoje matere. Mama ga prav tako podpira pri pevski karieri, tudi s tem, da mu daje možnost, da nastopa na njenih koncertih. In pomaga mu z nasveti. »Od vsega začetka me je podpirala pri vsem, kar sem počel. Za petje pa je čudodelka. Obstajajo neke malenkosti, finese, ki jih je treba znati narediti,« je svojo mamo koval v zvezde med pogovorom za srbski časnik Blic, ob tem pa dodal, da ga nikoli ne kritizira. Šestindvajsetletnik je letos izdal tri pesmi, U drugom životu, Dva ludaka in Druga liga, načrtuje pa tudi izdajo prvenca. »Album je v nastajanju že gotovo leto ali dve, izdal pa ga bom, ko bo nared. Medtem bom izdajal single,« je za Blic še povedal Brenin naslednik.