Skrb za postavo

Kate Middleton obsedeno tekmuje z Meghan Markle

Sonči Nered Čebašek
7. 11. 2018, 20.30
Deli članek:

Skrb za postavo je pri soprogah britanskih princev Williama in Harryja del vsakodnevne rutine, kar je seveda pohvalno, dokler ne pride do pretiravanja.

Profimedia
Kate Middleton.

Meghan je trenutno sicer noseča in blesti s svojim zaobljenim trebuščkom. Od telesnih vadb, ki jih je prej redno izvajala, nadaljuje samo z jogo. Kate pa je po rojstvu tretjega otroka, princa Louisa, suha, kot ni bila še nikoli. Vir z dvora je razkril, da vitka postava vojvodinje Cambriške nikakor ni naključje, saj je ob prihodu Meghan v palačo, ko je bila sama že noseča, preživljala zelo težke trenutke, ko naj bi svoje zaobljeno telo bodoče mamice primerjala s popolno podobo lepe ameriške igralke.

Ukrepanje

Še pred porodom se je Kate z Louise Parker, eno najbolj priznanih in tudi dragih britanskih osebnih trenerk, dogovorila, da bosta dejavnosti za povrnitev lepe postave in kondicije začeli tri tedne po rojstvu tretjega otroka. Datuma sta se dami držali in po prvotnih vajah, ki so bile namenjene predvsem pokončni drži in oblikovanim nogam, sta zdaj menda pri tako intenzivnih treningih za moč, da jih nihče, ki ni v popolni telesni formi, nikakor ne bi mogel zdržati.

Prehrana

Je pa Kate poleg telesne vadbe tudi spremenila način prehrane.

Profimedia
kate

Še vedno sicer v telo ne vnaša ničesar nezdravega ali pretirano kaloričnega, ostaja tudi zvesta svežim sokovom, algam in zeleni zelenjavi, a je zdaj iz prehrane prav tako popolnoma izločila vse ogljikove hidrate in sladkor v vseh oblikah. Takega načina prehranjevanja se bo po pričevanju virov z dvora držala, dokler ne bo dosegla želenega obsega pasu. No, ob njenih zadnjih posnetkih je bilo mnenje glede obsega pasu enotno: naj Kate vendar poje kaj kaloričnega, da se ne bo prelomila.