Pregled razkril ...

FOTO: Žena Bodeja Milerja: videla je umrlo hčerkico Emmy

R.T.
7. 11. 2018, 10.28
Posodobljeno: 7. 11. 2018, 10.49
Deli članek:

Morgan Miller je zapisala, da je fotografija jasen znak, da je pokojna deklica še z družino.

Instagram
Te dni bi mala Emmy dopolnila dve leti.

Morgan Miller, žena nekdanjega smučarskega asa Bodeja Millerja, se je na družbenem omrežju spomnila preminule hčerkice Emeline Grier. Spomnimo: 19-mesečna Emeline se je utopila v bazenu, nekdanji smučar in njegova žena pa sta štiri mesece kasneje dobila sinčka. Morgan je zdaj na Instagramu objavila nekaj fotografij male Emeline, ki bi v teh dneh praznovala drugi rojstni dan. Največjo pozornost je pritegnila fotografija, ki je nastala na pregledu z ultrazvokom. 

Ob fotografiji se je Morgan spomnila dogajanje tistega dne: komaj pet dni po smrti male Emmy se je Morgan morala vrniti na pregled z ultrazvokom v bolnišnico. Na zadnjem pregledu jo je spremljala še mala Emmy, zato je bilo ve skupaj za Morgan še toliko bolj boleče. 

Po koncu pregleda jo je zdravnica vprašala, ali si želi 3D slike, kar je Morgan zavrnila. Zdravnica pa je kar vztrajala in na 3D posnetku je Morgan nato zagledala "sladek obraz mojega otroka. Zelo je spominjal na moje druge otroke: bil je kot Bode s sladkim nosom in polnimi ustnicami. Ampak takoj ko sem videla novega otroka, so se moje oči premaknile v kot ob desni strani njegovega obraza". Tam je namreč opazila obraz male Emmy, ki je objemala še nerojenega bratca. " 'Kot da želi reči: Vse je dobro. Tu sem. Vse bo v najboljšem redu. Rada te imam.' To fotografijo dojemam kot jasen znak, da moj sin pozna svojo sestro. Da je mala Emmy še z nami", je napisala med drugim Morgan.