Zabava

Ko se Lara Komar odpravi v svoj domači svet

Vesna Meško
6. 11. 2018, 13.24
Posodobljeno: 6. 11. 2018, 13.34
Deli članek:

Glavna igralka priljubljene nadaljevanke Reka ljubezni je tudi v resničnem življenju sila empatična ženska. Tekom klepeta nam je zaupala, kakšna oseba je, ko odvrže igralsko suknjo, pri čemer je razkrila, da imata z Ireno kar nekaj skupnih lastnosti.

Mateja J. Potočnik
Lara Komar

Kakšna je pravzaprav Lara, ko pomaha v slovo kameram na Krki in se odpravi v svoj domači svet? ''Ponavadi zelo utrujena (smeh). Srečna, da se lahko vrne v domači objem, kjer se spet napolni z energijo za vse, kar jo še čaka, pred kamerami, na odru in v vsakdanjem življenju,'' pokima vedra igralka.

Irena je sila čustvena duša, ki kot gobica srka občutke iz zunanjega sveta, kar se zrcali tudi na njenem obrazu, mimiki in verbalni komunikaciji. Lara, se glede čustvovanja lahko poistovetite z Ireno ali je potrebno pri upodobitvi tega lika uporabiti mnogo igralskih veščin?

''Empatija - lastnost, ki me spremlja že zelo dolgo. Zunanji svet zelo vpliva na moje občutje, v dobrem in slabem. Če si kot oseba taka spužvica, imaš polno dušo, radosti je ogromno, včasih pa se zgodi, da te preplavijo tudi negativni občutki. Naučila sem se, da se v določenih situacijah zaščitim, da se obvarujem pred črnimi energijami. Sem pa prepričana, da stopati v svet z odprtim srcem je veliko bogastvo in da lahko taka ostanem je včasih vredno tudi potočiti kakšno solzo,'' pojasnjuje igralka in dodaja, da ji je Irena v tem podobna. ''In kot pri vsakem liku, ki sem ga srečala, je v njej veliko Lare.''

Ksaver Šinkar
Lara v vlogi Irene

Temnolaska nam še zaupa, da mora v tej sezoni uporabiti nekoliko več igralskega znanja, kot se zagotovo opazili, se namreč Irena kot mlada mamica sooča z notranjimi bitkami. ''Irena me je kot novopečena mama večkrat presenetila in v zadnjem obdobju mi igralske veščine kar pomagajo. Spremljam jo v njeni zgodbi in je ne sodim, ker kot vsi mi, tudi ona živi življenje, skuša ostati zvesta svojemu jazu in vsak se tega loti kot najboljše ve in zna.'' 

Ana Gregorič
Lara Komar