Letos bolj poredko

Jasna Kuljaj razkrila urnik svojega spolnega življenja

Eva Jandl
6. 11. 2018, 06.55
Posodobljeno: 6. 11. 2018, 07.42
Deli članek:

Vedno zabavna Jasna Kuljaj brez dlake na jeziku o najbolj intimnih temah svojega življenja in svojem novem hobiju.

Planet TV
Jasna se bo v svojih zapisih posvečala seksu in materinstvu, pisala pa bo tudi o vsem ostalem, in kot pravi, »jezika ne bom šparala«.

Jasna Kuljaj ne pozna teme, o kateri ne bi govorila iskreno in brez zardevanja, saj je ženska, ki je odprte narave in sprejema vse, tudi ko beseda nanese na spolnost.

Si želi Jasna z blogom dodatno zaslužiti? »Če me vprašate o dobičku, je tako, kot bi me vprašali, ali vodim oddaje in prireditve zaradi dobička. Pa me tega za zdaj še nihče ni vprašal.«

»Uf … že tri leta in pol moj spanec ni več tak, kot sem ga bila vajena skoraj petintrideset let ... No, kaj pa spolno življenje? Pubertetniške matere vsaj seksate lahko v miru. Domnevam, da se te pubertetnik ne drži za kiklo … Pri nas, mladih mamicah, je pa pri teh zadevah takole nekako: lani enkrat, letos pa bolj poredko,« je zapisala Jasna Kuljaj, ki se je poleg vodenja šovov, nastopanja v svoji avtorski predstavi, pisanja scenarijev, imitatorstva in prodaje cvička zdaj lotila še bloganja, kjer se brez brez dlake na jeziku loti prav vsake teme, še tako intimne, kot je lastno spolno življenje.

»Moj blog je kot nekakšna osebna izkaznica. Fotografije iz preteklosti, življenjepis in seveda redne objave, ki jih lahko dojemamo kot 'kolumne', v katerih se dotaknem tem, ki se me dotaknejo. V prvih tednih je bil z naskokom najbolj bran zapis z naslovom Biti mati ... in tiste stvari ... Ne vem še čisto, ali zaradi teme materinstvo ali teme seks, ampak vsekakor bom tudi v prihodnje pisala o obojem,« v smehu pravi Jasna. 

Nazaj se ne bo držala!

Jasna pravi, da si je od nekdaj želela pisati, zaradi česar je tudi študirala novinarstvo. Pot jo je sicer zanesla v malce drugačne vode, a zdaj bo uresničila tudi to svojo željo. »Poleg tem o materinstvu in seksu pa bom pisala tudi o vsem, kar vidim, doživim. Od filmskih premier, gledaliških predstav in koncertov do tem o lepoti in zdravju. Z veseljem pohvalim, kar je za pohvaliti, če bo kaj za pograjati, se pa tudi ne bom nazaj držala.«