Reka ljubezni

Igralka iz Reke ljubezni o intimnih prizorih

Teja Pelko
5. 11. 2018, 07.00
Deli članek:

Potem ko smo mislili, da so v priljubljeni seriji vsi parčki že razdeljeni, sta nas presenetila Petra (Vesna Kuzmić), ki je na Krko prišla zaradi družinskih vezi, in Gašper (Gregor Gruden), za katerega smo mislili, da v ljubezni res nima sreče.

POP TV
Med Petro in Gašperjem je preskočila iskrica ...

Ali bosta lahko kljubovala vsem preprekam, vam žal ne moremo razkriti, smo pa za vas poizvedeli, kako igralca doživljata svoji vlogi in kako se počutita med snemanjem intimnih prizorov.

Tretja sezona serije je postregla že s številnimi spremembami in novostmi. Gledalke in gledalce je še posebno šokirala smrt Blaža Slaka (Voranc Boh), priča pa smo bili tudi rojstvu dojenčka, uvedbi novih likov in vzcvetanju novih ljubezni. 

»Petra je sicer na Krko prišla zato, da končno spozna svojo družino, vendar pa je našla tudi ljubezen, zaljubila se je v Gašperja. Čeprav tega ni pričakovala, se je prepustila toku. Za prvim romantičnim zmenkom je sledil tudi prvi poljub. Pred prizorom poljubljanja sem sprva imela tremo, mislim, da sva jo imela oba z Gregorjem. Na začetku se je težko spustiti v intimne prizore, sploh pred tako veliko ekipo ljudi, ampak ko prebiješ led, je lažje. Gregor je super partner, pozoren in profesionalen. Uživam v najinih skupnih prizorih. Zelo lepo mi je igrati in podoživljati zaljubljenost,« nam je povedala Vesna.

In kako svoj lik doživlja Gregor? »Na Krki kljub Blaževi smrti življenje teče naprej. Prišla je Petra in v Gašperju vzbudila zanimanje. Ne zanima ga toliko, ali se bo izkazalo, da je res Rokova sestra. Bolj ga zanima, ali bo nekdo, s komer bi lahko preživljal težke čase, ki jih doživlja na vseh področjih,« pa nam je zaupal Gregor.