Klic v sili

Heather Locklear bolničarkinim otrokom zaželela, da jih »pobije« AIDS

J.P.
2. 11. 2018, 12.28
Posodobljeno: 2. 11. 2018, 12.31
Deli članek:

Bila naj bi napadalna in nasilna. Njenim otrokom naj bi zaželela, da umrejo zaradi AIDS-a.

Profimedia
Zvezdnica se že nekaj časa zdravi od odvisnosti.

Bolničarka in mati treh otrok toži hollywoodsko igralko, potem ko se je 24. junija odzvala na klic v sili.

Ostala brez plačila

Profimedia
Tako je pozirala leta 2011.

Jennifer Hayn-Hiton se je tistega dne znašla na domu Heather Locklear v Los Angelesu. Mati samohranilka trdi, da naj bi jo 57-letna igralka žalila, nato pa postala nasilna – tako silovito naj bi jo obrcala, da je utrpela poškodbe dlani in stopal, zaradi česar ni mogla delati in je posledično ostala brez plačila. A ne le to: Locklearjeva naj bi ji zabrusila, da upa, da bodo njeni trije mladoletni otroci umrli zboleli z AIDS-om in umrli.

Zvezdnica nadaljevanke Melrose Place je bila zaradi suma napada na interventne službe pridržala – poleg bolničarke je napadla tudi policiste, ki so se odzvali na klic o prepiru v njenem domu. Ko so jo izpustili iz ječe, je zaradi domnevnega prekomernega odmerka 24 ur preživela v zdravniški oskrbi, od takrat naprej pa se nahaja v eni od kalifornijskih ustanov, namenjenih zdravljenju od odvisnosti.

Odvetnik tožnice Kevin Flahavan je dejal, da je njegova stranka upala, da bo Locklearjeva na zdravljenju spoznala, da mora odgovarjati za svoja dejanja. Ko pa so skušala stopiti v stik z njo, pa naj bi jih ignorirala. Ni znano, kakšno vsoto terja bolničarka.