NEPOZABNO

Vikend minil v znamenju žurerske Oktoberfešte

C.R.
23. 10. 2018, 15.02
Posodobljeno: 23. 10. 2018, 15.06
Deli članek:

V petek in soboto je dvodnevna Oktoberfešta na Prepih znova privabila množico ljudi iz vse Dolenjske. Dogodek agencije Event24 tudi tokrat ni nič manj odmeval in je z veselo energijo zapolnil prizorišče.

Event24
Za Grupo Vigor so vzdihovale vse predstavnice nežnejšega spola.

Zabave željni so prišli na svoj račun že v petek, saj se je na Prepihu nad Novim mestom, ki si ga je zagnana ekipa agencije Event24 izbrala za prizorišče svojih velikih dogodkov, začela najbolj vroča zabava te jeseni.

Petkovo Oktoberfešto so zaznamovali Aktualova galama, Ines Erbus in Grupa Vigor, ki so poskrbeli za še en nepozaben večer in žur do zgodnjih jutranjih ur. Ker nobena zabava ne mine brez Aktualove galame, je obiskovalce najprej ogreval in stopnjeval napetost odštekani Dean on the Mike, predvsem moški del publike pa je nato povsem razgrela vroča Ines Erbus. »Z veseljem se vračam na Dolenjsko, ker je tukaj vedno največji žur,« je povedala Ines. Za drugi vrhunec večera pa so v svojem prepoznavnem stilu poskrbeli fantje iz skupine Vigor, na katere so čakale predvsem predstavnice nežnejšega spola.

Event24
Petkova pumpa je tudi tokrat pričarala odlično vzdušje.

DRUGI DAN, DRUGA ŽURKA

V soboto je niz nastopajočih s Petkovo pumpo začel Boštjan Tramte (DJ Boštjan), za njim pa je nastopil ansambel Mladi Dolenjci, ob harmoniki na odru se je začelo vriskanje in sprednji del šotora se je spremenil v plesišče. Navdušila je tudi pevka Nina Donelli in predstavniki moškega spola so odhiteli v prve vrste, bližje k odru, da so lahko od blizu videli lepotičko in njeno skupino. Po njenem nastopu so navzoče kratek čas navduševale uspešnice elektronske glasbe, nato pa je bila na vrsti skupina Tequila, ki je kot zadnja postregla tako z avtorskimi skladbami kot s priredbami popularne glasbe in poslušalce grela vse do jutranjih ur.

Event24
Mario Roth in Ines Erbus sta dvigovala temperaturo v šotoru.

Event24
Skupina Tequila

Event24
DJ Boštjan Tramte v družbi priljubljene Nine Donelli

Marko Vavpotič
Vedno energična Dean On The Mike in Anita Gošte z Aktualovo galamo v živo.