Na turneji

Je Meghan nehote razkrila preveč o poteku nosečnosti?

R.T.
22. 10. 2018, 15.56
Posodobljeno: 22. 10. 2018, 16.03
Deli članek:

V Avstraliji sta Harry in Meghan organizirala piknik, s pripravljeno jedjo pa je morda Meghan razkrila več, kot bi si želela.

Profimedia
Harry in Meghan v Avstraliji.

Meghan Markle in princ Harry sta v sklopu svoje turneje po Avstraliji organizirala piknik, na katerega je Meghan prinesla priljubljeni bananin kruh, ki je požel same pohvale. Je pa Meghan v kruh dodala nekoliko manj običajno sestavino, zaradi česa so nekateri prepričani, da je vojvodinja Sussekška izdala podrobnost o poteku nosečnosti, ki je morda niti ni želela ...

Meghan je v recept dodala ingver, o čemer je nutricionistka in kuharica v TV oddaji Zoe Bingley-Pullin dejala, da je lahko znak, da 37-letnico muči slabost. "Ingver je ena od najbolj priljubljenih sestavin za blaženje jutranje slabosti," je dejala Bingley-Pullin in dodala, da so to dokazale tudi raziskave. 

Bingley-Pullin je ob tem spomnila, da ima ingver protivnetni učinek in blaži bolečino, je pa lansko leto ingverjeve piškote uživala tudi Kate Middleton, ki je na takšen način skušala ublažiti jutranjo slabost. Takrat je sicer princ William dejal, da se Kate počuti bolje, ampak, da ji ingver ni veliko pomagal.

Sicer pa recept, ki ga je Meghan uporabila za pripravo bananinega kruha, ni znan, je pa znano, da je Meghan spretna kuharica, saj je pred zaroko s princem Harryjem na blogu The Tig občasno objavila tudi recepte za pripravo okusnih jedi.