Legenda

VIDEO: Challe Salle pri prenovi doma tudi sam poprijel za delo

Teja Pelko
21. 10. 2018, 07.55
Deli članek:

Po petih milijonih ogledov videospota Lagano je Challe Salle z novim, Legenda, znova zadel v polno.

Domen Jančič
Challe se zaveda, da ima velik vpliv na mlade, in si želi pozitivno vplivati na njihova življenja.

Videospot je namreč na youtubu v enem dnevu od objave zbral več kot 75.000 ogledov in se takoj uvrstil na prvo mesto najbolj priljubljenih videovsebin v Sloveniji.

Glasbenikova priljubljenost je zelo velika, kar dokazujejo tudi izjemne številke. Challe Salle ima na družbenih omrežjih skupaj že več kot 150.000 sledilcev. Ne obožujejo pa ga samo mladi, ampak vse generacije. Zakaj je tako, niti sam ne ve, a je tega seveda zelo vesel. »Primerov, ko do mene z željo po skupni fotografiji prihajajo tudi starejše gospe, je zadnje čase vse več. Opažam, da me poslušajo vse generacije. Iskreno, niti sam ne vem, kaj je pravi razlog. Mogoče to, da enostavno sem, kar sem, oddajam pozitivno energijo in sporočila ter da sem drugačen od ostalih,« pravi zvezdnik.

Saša Petrović je s svojimi skladbami in videospoti poskrbel za pravo norijo med poslušalci. Po odmevnem sodelovanju z Janom Plestenjakom se glasbenik zdaj predstavlja z novo pesmijo Legenda, ki govori o prijateljstvu in zabavi. 

Challe pa ni samo izvrsten glasbenik, ampak zna zavihati rokave tudi pri fizičnih delih. Pred kratkim je skupaj z mojstri prenovil celotno stanovanje. »Živim na Vrhniki v bloku, ki je bil postavljen leta 1976. Od takrat moje stanovanje, v katerem živim od rojstva, še nikoli ni bilo prenovljeno. To je edino mesto, ki mu res lahko rečem dom, zato sem se odločil za prenovo. Prenovil sem vse, kompletno, od tal do stropa, vključno z elektriko, cevmi, okna, vrata, vsak prostor posebej. Vse, kar je bilo prej v stanovanju, je šlo ven, razen parketa v dveh sobah. Odločil sem se za zelo moderen stil. Stanovanje je prilagojeno mojemu življenjskemu slogu in namenjeno temu, da mi nudi udobje, toplino, mir in konec koncev tudi prostor, kjer lahko ustvarjam in se spočijem. Največ sem upošteval mnenje dobrega prijatelja Aleksandra Repića - Picija (Pici&Pero Show), ki je bil vodja celotne prenove. Ima svojo gradbeno podjetje in je prenovil že kar nekaj luksuznih stanovanj. Šel sem si jih ogledat in takoj sem se prepričal, da je pravi za to, zato je tudi on izbral vse podizvajalce in delavce, vredne zaupanja. Z vsemi sem bil zelo zadovoljen. Sam sem fizično pomagal pri čisto vseh delih in sem bil zraven pri prav vsaki montaži, tako da mi je vse skupaj vzelo veliko časa in energije,« nam je zaupal Challe.

To pa ni bila edina sprememba v glasbenikovem življenju v zadnjem času. Nedavno je namreč v zakon pospremil svojo sestro. Ob vprašanju, ali namerava kdaj tudi sam stopiti v zakonski jarem, pa nam je odvrnil: »Seveda, nekega lepega dne.«