Poroka

Zapeljiva svetlolaska zapravala v zakonske vode

T.J.
19. 10. 2018, 20.26
Posodobljeno: 19. 10. 2018, 22.24
Deli članek:

Manekenka Karlie Kloss in njen življenjski sopotnik Joshua Kushner sta si po šestih letih razmerja dahnila usodni 'da'. Tako je svetlolaska postala svakinja Ivanke Trump.

Profimedia
Karlie Kloss

Lepa svetlolaska je veselo novico s svojimi oboževalci delila na Instagramu, kjer je razkrila, da se je poroka odvila v četrtek, 18. oktobra. Po poročanju ameriških medijev sta si 26-letna manekenka, ki je zaplavala tudi v poslovne vode, in 33-letni poslovnež ter investitor večno zvestobo prisegla v ameriški zvezni državi New York, veselemu dogodku pa je prisostvovalo okoli 80 svatov. Nevesta je zablestela v beli poročni obleki, ki so ji jo v sloviti modni hiši Dior izdelali po meri, v rokah pa je držala poročni šopek, ki je bil - v nasprotju z razkošno vlečko - precej preprost.

Karlie je s poroko postala del zelo vplivne družine, saj je njen novopečeni mož brat Jareda Kushnerja, soproga Ivanke Trump. Karlie, ki jo poznamo tudi kot nekdanjega Viktorijinega angelčka, pa ni srečna le v zasebnem življenju, ampak je pred nedavnim tudi na poslovnem področju požela velik uspeh. V vlogi voditeljice priljubljenega šova Project Runway je namreč nadomestila 45-letno nemško manekenko Heidi Klum.