NOVI ČLAN IN NOVA PESEM

Najpopularnejši slovenski "Boy Band" se vrača sceno

Eva Jandl
19. 10. 2018, 20.15
Deli članek:

Steffania je zamenjal Alen, s katerim pojejo pesem Le enkrat se živi, napovedujejo tudi turnejo.

Agencija Ekskluzivno
Nova pesem Le enkrat se živi bo kmalu dobila videospot, fantje pa se odpravljajo na koncertno turnejo po Sloveniji.
Osebni arhiv Alena Hassa
Alen Hass je v skupini Game Over zamenjal Steffania in skupina je postala New Game Over. Letos je postal očka sinku Maiu.

Že skoraj legendarna pop skupina Game Over, ki je najstnice s svojimi hiti navduševala pred 15 leti, je danes malce drugačna. Lani je namreč Steffania zamenjal nekoliko mlajši Alen Hass, saj se je Steffanio z ženo preselil na Nizozemsko, premagal pa je tudi hudo bolezen – raka. Fantje so vse poletje pridno delali: Dennis se je posvečal dokončevanju šole, Mark se je zabaval na morju, Alen pa se je posvečal svojemu komaj rojenemu sinčku, ki sta mu z njegovo Ines nadela ime Mai. Zdaj pa so predstavili novo pesem.

Le enkrat se živi!

Ob 15. obletnici delovanja so fantje oziroma moški, saj so v 15 letih res že odrasli, predstavili nov singel z naslovom Le enkrat se živi. »Pesem Le enkrat se živi govori o trenutku, ko dojamemo, da je čas, ki je bil namenjen žalovanju za izgubljeno ljubeznijo, potekel. V življenju je treba korakati naprej, se smejati in ponuditi priložnost novi ljubezni, drugim ljudem. Smejati se, biti srečen in ljubiti se pod zvezdami ter se ne ozirati na to, kaj pravijo drugi. Včasih, ko daš od sebe vse, to vseeno ni dovolj za nekoga, ampak tako je življenje,« je povedal Dennis, ki je avtor besedila in glasbe. Nova pesem bo kmalu dobila tudi videospot, skupina pa napoveduje tudi turnejo po Sloveniji.

Agencija Ekskluzivno
Poleti so člani skupine oddelali stare dolgove: Dennis se je posvečal šoli, Mark dopustovanju, Alen pa očetovstvu.

»Na koncertih boste slišali naše stare in nove uspešnice, nekaj zanimivih 'coverjev' svetovnih uspešnic boy bandov, komada, ki ju je Dennis zapel na Emi, in še kakšno trendovsko glasbeno presenečenje,« sta razkrila Mark in Alen.