Patricija Peklar

Kaj počnejo z našo lepotico v Egiptu?

Teja Pelko
19. 10. 2018, 20.40
Deli članek:

Obožujejo jo. Tako da Patricija Egipt šteje že za svoj drugi dom. Nazadnje je bila tam pred kratkim.

Osebni arhiv
Peklarjeva z lepotno krono mis Eco International

Tudi tokrat je bujna svetlolaska tja odpotovala ocenjevat tamkajšnje lepotičke.

»V okviru organizacije Mis Egipta za Mis Sveta sem bila del žirije v vseh predtekmovanjih in na finalnem večeru. Najbolj zanimiv del predtekmovanj je bila modna revija v Aleksandriji, kjer so dekleta predstavila kreacije, navdahnjene iz 60. let. Ocenjevanje je bilo kar težko, saj so se dekleta odlično odrezala. V času, ko ni bilo predtekmovanj, sem imela kar nekaj fotografiranj. Med njimi sem bila tudi model za novo kolekcijo modnega oblikovalca Bahiga Huseina, ki kreira večerne obleke, ki se pogosto znajdejo na rdečih preprogah tamkajšnjih prestižnih dogodkov,« nam je razkrila 29-letnica.

Osebni arhiv
Rim El Barudi, Amal Rezek in Patricia Peklar na finalnem večeru

Finalni izbor za mis Egipta 2018 je potekal v Kairu, v žiriji pa je bila tudi znana egipčanska igralka Rim El Barudi. Dekleta so se predstavila v športnih oblačilih (namesto v kopalkah) ter kratkih in dolgih večernih toaletah. Malo pred razglasitvijo je na oder stopila tudi Patricia in povabljencem zapela svoj singel 180 days. Nastopil je tudi izredno popularen egipčanski pevec Rami Gamal

»Vesela sem, da imam od moje zmage leta 2015, ko sem postala mis Eco International, še vedno stkano vez z organizacijo pod vodstvom dr. Amala Rezeka in da cenijo moje mnenje na takšnem dogodku,« je za konec še dejala Peklarjeva.