Joško Čagalj - Jole

Kralja zabave so na odru premagala čustva

T.P.
18. 10. 2018, 21.15
Deli članek:

Jole je ob 20-letnici kariere v razprodani Ciboni pripravil nepozabno zabavo.

Bojan Zibar
Joško je za veselo razpoloženje poskrbel že s prvimi takti, ohranil pa ga je vse do konca koncerta.

Koncert je začel s hitom Maksimalno, tekom večera je občinstvo razveselil še z vsemi svojimi največjimi uspešnicami, to pa jih je v transu prepevalo z njim.

Na nastopu pa je zelo užival tudi Splitčan. »Mnogi so mi leta govorili: 'Jole, čas je za veliki zagrebški koncert, ampak sam sem vedel, da za tako veliko stvar potrebujem res dober razlog. Dvajsetletnica kariere se mi je zdela dovolj dobra prelomnica. Moje srce je polno, počutim se neverjetno. Vesel sem kot otrok, o takšnem koncertu sem sanjal vse od otroštva. Hvala vsem in vsakomur, ki ste prišli,« je kralj zabave povedal po koncertu.

Bojan Zibar
Najbolj čustven moment večera je bil, ko so zvezdi večera hčerke na oder prinesle torto.

Na odru so se slavljencu pridružili tudi gosti: Jelena Rozga, klapa Rišpet, Milan Terze in Luka Basi. Najbolj čustven del večera je bil, ko so po duetu Jelene in Joška na oder prikorakale vse tri Joletove hčerke Iva, Ema in Tia in mu prinesle torto, istočasno pa so začeli predvajati čestitke glasbenih kolegov, s katerimi so ti Jošku dodatno polepšali že tako čaroben večer.

Ogromno navdušujočih vriskov je že ob prvem tonu požel tudi naš lepotec in velik glasbeni talent, ki se je uspešno prebil na hrvaško tržišče, Luka Basi, ki je z Joškom odpel njun duet Nisam ja od jučer. »To je bil moj največji koncert na Hrvaškem do zdaj. Ko sem stopil na oder, sem dobil kurjo polt. Odziv publike je bil neverjeten in iskreno sem vesel za Joleta, da mu je uspel tako velik projekt. Hkrati pa je zame nastop na tako velikem odru motivacija za naprej in cilj za prihodnost,« je svoje občutke po koncertu strnil Luka Basi.

Bojan Zibar
Jole in Luka Basi.