KRALJEVI DVOR

Kate Middleton svojega prvega nečaka videla zadnja

Sonči Nered Čebašek
19. 10. 2018, 07.05
Deli članek:

Nujni sestanek je vojvodinji Cambriški preprečil, da bi težko pričakovanega dojenčka videla na dan rojstva. Zaradi kraljevskih obveznosti je bila tudi precej nejevoljna, kar sicer ni v njeni navadi.

Profimedia
Pippa z možem in bratom, nekaj dni pred porodom na poroki princese Eugenie.

V petek je sestra soproge britanskega prestolonaslednika princa Williama, Pippa Middleton, še vsa elegantna in v vrtoglavih petah blestela na poroki princese EugenieNovica, ki je na dan prišla le tri dni zatem – da je postala mamica, je bila zato toliko večje presenečenje. Fotografi so se seveda takoj zgrnili pred porodnišnico, da bi ujeli obiskovalce, ki bodo novopečeno mamico in dojenčka prišli pogledat ter poljubčkat prvi.

Na preži

Ker je Pippa rodila prej, kot se je glede na njeno izvrstno stanje pričakovalo, so paparaci zamudili prvi obisk – dojenčkova dedka in babico po mamini strani, Carole in Michaela Middletona, ki sta ne glede na to, da imata že dva vnuka in eno vnučko, naraščaj medna nadvse nestrpno pričakovala. So pa njun prihod potrdili viri iz bolnišnice. 

Profimedia
James Mathews je k ženi in sinu pritekel.

V torek zgodaj dopoldne pa je že s potovalko, v kateri so bila gotovo oblačila za Pippo, ko bo porodnišnico zapustila, pritekel srečni očka, milijonar James Matthews. Le nekaj minut za njim se je pred vhodom pojavil tudi Pippin brat James Middleton, s katerim sta kljub njegovim zasebnim in poslovnim polomijam v zelo lepem in ljubečem odnosu.

Pojasnilo

Seveda so fotografi najbolj nestrpno pričakovali fantičevo teto Kate Middleton, ki je ne le Pippina sestra, temveč tudi njena najboljša prijateljica. Ker je niso ujeli, je v javnosti obveljalo prepričanje, da je pač šla skozi kakšnega od skrivnih vhodov, na kar pa so se odzvali iz Kensingtonske palače z izjavo za javnost. V njej so zapisali, da je imela vojvodinja Cambriška za torek vnaprej napovedane obveznosti, ki jih je morala opraviti, ter zato ni mogla na obisk k svoji sesti in nečaku. Vir z dvora pa je medijem zaupal, da je bila Kate zato zelo nejevoljna, čeprav sta s sestro takoj po porodu govorili po telefonu. Pippa je s Kate kontaktirala celo pred svojim soprogom.